(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, 2 tehtävää, uuteen Suviniityn päiväkotiin
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020

Kuvaus tehtävästä: Oletko kiinnostunut varhaiskasvatuksen ammattilaisen aitiopaikasta Espoon keskuksessa? Olet valmis työskentelemään vuorohoidossa? Tule rakentamaan uutta varhaiskasvatusyksikköä unelmien työyhteisöksi.

Työpaikan nimi: Suviniityn päiväkoti

Työaika: 38h15min/vko, työssä edellytetään sitoumusta tehdä vuorotyötä

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, kiinnostusta vuorohoidon sekä uuden yksikön kehittämiseen. Olet ammatillinen osaaja, tiimityöntekijä, jolle lapsi on keskiössä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!