Varhaiskasvatuksen kieli- ja kulttuuriopettaja, Leppävaaran itäinen alue
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2022

Onko sydäntäsi lähellä liikunta ja leikki? Kehitätkö mielelläsi uusia toimintatapoja lapsiryhmän kulloisiakin oppimistarpeita tukemaan?

Koetko tärkeäksi jokaisen lapsen ymmärtämisen ja läsnäolevan vuorovaikutuksen? Jos vastasit myöntävästi, tämä on unelmiesi työpaikka.

Haemme varhaiskasvatuksen kieli- ja kulttuuriopettajaa Leppävaaran itäiselle varhaiskasvatusalueelle. Työskentelet neljässä eri varhaiskasvatusyksikössä jotka kaikki sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Varhaiskasvatuksen kieli- ja kulttuuriopettaja (kieku) toimii kieli- ja kulttuuritietoisen varhaiskasvatuksen opettajana ja asiantuntijana. Kieku työskentelee useammassa varhaiskasvatusyksikössä. Tehtävässä painottuu kielen oppimisen tukeminen ja inklusiivinen varhaiskasvatus (mm. mallittaminen, samanaikaisopetus ja pienryhmätyöskentely). Varhaiskasvatuksen kieli- ja kulttuuriopettaja tekee yhteistyötä kasvatustiimien ja varhaiskasvatusyksiköiden johtajien sekä laaja-alaisten varhaiskasvatuksen erityisopettajien kanssa.
Tervetuloa mukavaan, ammattitaitoiseen ja innostuneeseen joukkoomme!

Työpaikan nimi: Leppävaaran itäinen varhaiskasvatusalue
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Arvostamme suomi toisena kielenä -opintoja, kokemusta esiopetuksesta ja vieras- ja monikielisten lasten kanssa työskentelystä. Odotamme hakijoilta hyviä vuorovaikutustaitoja ja valmiuksia tiimityöhön sekä innostunutta asennetta.

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1546143
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo