Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, Veturin päiväkoti
Vantaan kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2021

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Veturin päiväkoti

Veturipolku 4, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.08.2021 - 


Tervetuloa Veturin päiväkotiin!

Meille varhaiskasvatuksessa tärkeintä on rauhallinen ja sensitiivinen työote. Haluamme huomioida jokaisen lapsen omana kallisarvoisena yksilönä omine vahvuuksineen. Liittymällä joukkoomme pääset olemaan mukana kehittämässä uutta päiväkotia sekä luomaan omalta osaltasi inklusiivista varhaiskasvatusta.

Etsimme rohkeaa, uudesta kiinnostunutta varhaiskasvatuksen erityisopettajaa, joka on valmis lähtemään luotsaamaan uutta integroitua ryhmää. Tarjoamme sinulle paikan innostuneesta työyhteisöstä, jossa arvostetaan jokaisen vahvuuksia ja persoonaa, sekä innostunutta ja sitoutunutta työotetta.

Päiväkotimme on uusi lokakuussa 2020 avattu päiväkotiMeillä on 6 kotialuetta, joista yksi on erityisryhmä vaikeavammaisille lapsille, yhdellä kotiualueella toimii integroitu ryhmä ja yhdessä annetaan esiopetusta. Kaikilla muilla kotialueilla, paitsi erityisryhmässä, toimii kaksi kahden kasvattajan ryhmää, työparina opettaja ja lastenhoitaja. Veturin päiväkodin ympäristö tarjoaa lisäksi laajat mahdollisuudet monipuolisen varhaiskasvatuksen toteutukseen. Kävelyetäisyydeltä löytyyTikkurilan-ja Hiekkaharjun urheilupuistot, Tikkurilan kirjasto, Tikkurilan juna-asema ja laaja kulttuuritarjonta.

Odotamme sinulta ammatillista työotetta sekä mutkatonta asennetta mitä tulee lasten ja perheiden moninaisuuteen. Haluat olla aktiivisesti läsnä lasten toiminnassa pedagogisena ohjaajana ja turvallisena aikuisena.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä! Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Käy myös testaamassa, oletko varhaiskasvatuksen luova nero vai pedagoginen johtaja!

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

 • vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle
 • hyvät koulutusmahdollisuudet
 • turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön
 • vaikutusmahdollisuuksia esimerkiksi johtoryhmän kautta
 • liikunta- ja kulttuurietuja

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Vantaa maksaa myös muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 euroa, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita ja vain varhaiskasvatuksen opettajia, varhaiskasvatuksen erityisopettajia sekä päiväkodin johtajia.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen erityisopettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuus)

Luemme eduksi: Kokemuksen kasvun-ja oppimisen tuen lapsista. Kokemusta ja osaamista erilaisista kommunikointia tukevista menetelmistä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2868 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Koski Mari

0406279732

mari.koski@vantaa.fi

Tavoitettavissa ma-pe klo 9-15

Riitta Kyötikki, tavoitettavissa ke-pe klo 12-15, puh. 040-1616943Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1442446
 • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 30.4.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Vantaa, Uusimaa