(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, Vartiokujan toimintayksikkö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Vartiokujan toimintayksikkö 

Vartiokuja 8, 01280 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.06.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Hei, sinä varhaiskasvatuksen ammattilainen! 


Etsimme  varhaiskasvatuksen erityisopettajaa  Vartiokujan toimintayksikköön.

Yksikköön kuuluu Linnoituskujan ja Vartiokujan päiväkodit.

Linnoituskujan päiväkoti toimii kerrostalon alakerrassa.  Siellä on 9 kasvattajaa ja 55 lasta. Päiväkodissa annetaan esiopetusta ja siellä toimii yksi alueen  integroitu ryhmä.

Vartiokujan päiväkoti on omassa rakennuksessa, jossa on viisi lapsiryhmää (85 lasta) ja 15 kasvattajaa.  Päiväkodissa toimii esiopetusryhmä ja alueen toinen integroitu ryhmä.

Meillä on avoin, keskusteleva, kannustava ja kehittämismyönteinen työyhteisö, jossa kasvattajat ovat sitoutuneet työhönsä.  Toiminta tapahtuu pienryhmissä ja usein on käytössä myös vaihtoehtoisia kommunikointimenetelmiä (kuvat, tukiviittomat, nopea piirtäminen ym.)

Päiväkodit sijaitsevat luonnonläheisellä asutusalueella, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Ympäröivä luonto on meille tärkeä oppimisympäristö. Alueen monikulttuurisuus rikastuttaa toimintaamme tuomalla siihen sisältöjä eri kulttuureista.

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.  Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Vantaa maksaa  muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttorahakokeilu koskee vakituisia työsuhteita ja on voimassa 31.12.2020 saakka.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen erityisopettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta 

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Tuomainen Leena

0407614399

leena.tuomainen@vantaa.fi

Hannele Mettovaara, 0503124822, hannele.mettovaara@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.