(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, Perkkaanpuiston päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2019

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, Perkkaanpuiston päiväkoti

Työavain 3-824-19
Vakinainen työsuhde alkaen 01.08.2019
Hakuaika päättyy 28.06.2019 kello 15:45
Perkkaanpuiston päiväkoti , Luutnantinkuja 4 02600 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Etsimme Perkkaanpuiston päiväkotiin varhaiskasvatuksen erityisopettajaa, joka toimii erityisryhmässä yhteistyössä lastentarhanopettajan sekä lastenhoitajan kanssa. Olet tiimisi erityispedagogiikan asiantuntija ja jaat osaamistasi myös koko työyhteisöön. Lapsen hyvinvoinnin ja osallisuuden edistäminen sekä yhteistyö vanhempien kanssa on sinulle tärkeää. Olet innostunut ja sitoudut työhösi. Toteutat työssäsi positiivista pedagogiikkaa sekä uuden vasun linjauksia. Syyskaudella 2019 toimintamme siirtyy uusiin tiloihin osoitteeseen Majurinkulma 1. Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus. Lisäksi suoritettuna erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot. tai Kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen erityisopettajat.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja

Arvostamme kokemusta erityisopettajan tehtävistä


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2770,49 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 t 45 min/viikko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Irja Sipilä
046-8773590