(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, osa-aikainen tehtävä 50%, Puustellin asuntopäiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, osa-aikainen tehtävä 50%, Puustellin asuntopäiväkoti

Työavain 3-1518-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 01.09.2019 (päättyy 20.06.2020)
Hakuaika päättyy 29.08.2019 kello 15:45
Puustellin asuntopäiväkoti , Ruutikatu 7 02650 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Osa-aikainen työ 12 lapsen ryhmässä Puustellin asuntopäiväkodissa. Työ jakautuu toisen opettajan kanssa sovitusti 2-3 päivää viikossa Puustellin asuntopäiväkodissa on erityisopettajan lisäksi toinen varhaiskasvatuksenopettaja, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja sekä tänä lukuvuonna myös avustaja. Asuntopäiväkodissa on oma keittiö, jossa toimii monitoimiosaaja. Päiväkoti on viihtyisä ja kodikas ja siellä on vankkaa osaamista. Puustelli kuuluu Postipuun päiväkodin yhteyteen ja ulkoilu tapahtuu Postipuun pihalla. Postipuun liikuntasali on Puustellilaisten käytössä ja Puustellilaiset osallistuvat yhteistyössä Postipuun päiväkodin tapahtumiin. Jos olet kiinnostunut erityisopettajan tehtävistä osa-aikaisesti, tässä oivallinen paikka tehdä tärkeää työtä.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus. Lisäksi suoritettuna erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot. tai Kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus). Haussa huomioidaan myös varhaiskasvatuksen opettajat.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään sitoutumista, innostusta ja yhteistyötaitoja.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2798,19 €/kk, josta maksetaan osa-aik. mukaan
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / viikko, josta 50 %


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Eija Mikkonen
050 328 6739
etunimi.sukunimi@espoo.fi