(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, Matinkylä-Olarin alue
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2020

Haemme varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtävään innostunutta, kehittämismyönteistä ja osaavaa työntekijää. Työtehtävät Matinkylä-Olarin alueella muutamassa päiväkodissa.

Laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja (veo) vastaa vastuualueensa tukea tarvitsevien lasten varhaiskasvatuksen erityispedagogiikan suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä. Laaja-alainen veo työskentelee useammassa varhaiskasvatusyksikössä.

Tehtävässä painottuvat inklusiivinen varhaiskasvatus tavallisissa lapsiryhmissä (mallittaminen, samanaikaisopetus, osa-aikainen erityisopetus ja pienryhmät yhdessä henkilökunnan kanssa). Laaja-alainen veo toimii erityispedagogisena asiantuntijana vastuualueensa kasvatustiimien ja päiväkodin johtajan tukena lasten kehityksen, kasvun ja oppimisen tukeen liittyvissä asioissa. Tehtävä on sijaisuus, joka mahdollisesti jatkuu. Työn aloittaminen voidaan sopia tapauskohtaisesti.

Otamme huomioon myös esim. loppuvaiheen opiskelijoiden hakemukset.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus

Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus. Lisäksi suoritettuna erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot.
tai
Kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus).

Tehtävässä edellytetään erinomaisia vuorovaikutustaitoja, innokkuutta työn kehittämiseen, kokemusta erityisopettajan työstä, yhteistyötaitoja erilaisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Arvostamme erityisosaamista erilaisista menetelmistä joihin ryhmien työntekijöitä voi perehdyttää. Mikäli sinulla ei ole kelpoisuutta tehtävään arvostamme myös esim. fysioterapeutin, toimintaterapeutin, psykiatrisen hoitajan kelpoisuutta.

Tehtävä on pääosin Friisilän, Aamunkoiton ja Kaarnapurren päiväkodissa.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!