(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, Majurinkulman päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020

Varhaiskasvatuksen erityisopettajana vastaat erityisryhmän toiminnan suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista yhdessä muun työtiimin kanssa.

Haemme yhteisöömme kehittämismyönteistä, avarakatseista ja vahvalla pedagogisella näkemyksellä varustettua erityislastentarhanopettajaa. Päiväkodissamme lapset kasvavat osaksi yhteisöämme, oppivat suhtautumaan myönteisesti itseensä, ottamaan vastuuta sekä huomioimaan toiset. Työskentelemme sekä lasten mielenkiinnon kohteista että tarpeista käsin.

Tehtävässä painottuu erityispedagoginen osaaminen ja sen jakaminen koko työyhteisöön. Toimit myös varhaiskasvatusyksikön johtajan työparina osaamisen kehittämisen asioissa. Tiimissäsi työskentelee varhaiskasvatuksen opettaja sekä lastenhoitaja. Teet moniammatillista yhteistyötä tukea tarvitsevien lasten asioissa sekä tiivistä yhteistyötä kaikkien vanhempien kanssa lapsen yksilöllisen kasvun ja kehityksen tukemiseksi.

Majurinkulman päiväkoti sijaitsee Perkkaalla, Leppävaaran kupeessa, hyvien juna- ja bussiyhteyksien päässä.

Espoon kaupungin työsuhde-etuuksia ovat mm. työsuhdematkalippuetuuden, 100 ilmaista uintikertaa Espoon uimahalleissa vuodessa, sportti- ja kulttuuripassin, lukuisia harraste- ja liikuntaryhmiä, taloudellista tukea kouluttautumiseen.

Työ alkaa 1.6.2020 tai sopimuksen mukaan.

Työpaikan nimi: Majurinkulman päiväkoti
Työaika: 38h 45min/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset:
Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus

Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus. Lisäksi suoritettuna erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot.

tai

Kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen erityisopettajat.

Tehtävässä edellytetään varhaiserityiskasvatuksen tuntemusta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!