(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, Majurinkulma
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

Kuvaus tehtävästä: varhaiskasvatuksen erityisopettaja vastaa erityisryhmän toiminnan suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista yhdessä muun työtiimin kanssa. Tehtävässä painottuu erityispedagoginen osaaminen ja sen jakaminen koko työyhteisöön. Toimit myös varhaiskasvatusyksikön johtajan työparina osaamisen kehittämisen asioissa.

Työpaikan nimi: Majurinkulman päiväkoti

Työaika: 38h 45min/viikko

Kelpoisuusvaatimukset:
Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus

Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus. Lisäksi suoritettuna erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot.

tai

Kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen erityisopettajat.

Tehtävässä edellytetään: varhaiserityiskasvatuksen tuntemusta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!