Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, Kylätalo Palttinan päiväkoti
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

Tervetuloa joukkoomme Kylätalo Palttinan päiväkotiin. Haemme laaja-alaista varhaiskasvatuksen erityisopettajaa vakituiseen tehtävään. Työkokonaisuuteen kuuluu Kylätalo Palttinan päiväkodin lisäksi asukaspuisto ja sen kerhot sekä Kauklahden ryhmäperhepäiväkoti ja yksityinen päiväkoti.

Laaja-alainen varhaiskasvatuksen opettaja vastaa pienalueensa tukea tarvitsevien lasten varhaiskasvatuksen erityispedagogiikan suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä. Tehtävässä painottuu inklusiivinen varhaiskasvatus tavallisissa lapsiryhmissä. Laaja-alainen veo toimii erityispedagogisena asiantuntijana vastuualueensa kasvatustiimien tukena lasten kehityksen, kasvun ja oppimisen tukeen liittyvissä asioissa. Laaja-alaisen veon työ painottuu lapsiryhmissä työskentelyyn erityispedagogisia menetelmiä hyödyntäen. Inklusiivinen työote vahvistuu lapsiryhmissä laaja-alaisen veon työn kautta, samanaikaisopetusta ja mallittamista hyödyntäen. Laaja-alainen veo myös ohjaa ja konsultoi henkilöstöä lasten kehityksen, kasvun ja oppimisen tukeen liittyvissä asioissa. Lisäksi laaja-alainen veo toimii varhaiskasvatuksyksikön johtajan pedagogisena työparina ja tekee tiivistä yhteistyötä kieli-ja kulttuuriopettajan kanssa.

Kylätalo Palttinan päiväkodissa toimii 6 lapsiryhmää. Henkilöstöömme kuuluu varhaiskasvatuksen opettajia ja varhaiskasvatuksen lastenhoitajia. Päiväkotimme sijaitsee Kauklahdessa keskeisellä paikalla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja monipuolisten liikunta- ja kulttuuripalveluiden keskellä.

Kaikessa toiminnassamme edistämme kestävää kehitystä, ohjaten lapsia kohtuulliseen ja vastuulliseen elämäntapaan.

Espoon varhaiskasvatussuunnitelma ja valtakunnallinen varhaiskasvatussuunnitelma ohjaavat kaikkea toimintaamme päivittäin.

Havainnointi, dokumentointi ja toiminnan jatkuva arviointi sekä kehittäminen kuuluvat jokaisen työhön kiinteästi. Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat oman tiimisi pedagogiikan toteutumisesta yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Toimit myös tiimisi vetäjänä ja varhaiskasvatusyksikön johtajan pedagogisena työparina ja pääset toteuttamaan vahvaa ammattiosaamistasi yhdessä koko yhteisön kanssa.

Johtamisen hyveinä toteutamme erityisesti kuuntelevuutta ja keskustelevuutta ja hyvinvoiva yhteisö on yhteinen voimavaramme.

Työpaikan nimi: Kylätalo Palttinan päiväkoti
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.


Kelpoisuusvaatimus:
Varhaiskasvatuslain, 540/2018 mukainen kelpoisuus.
Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus. Lisäksi suoritettuna erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot.

tai

Kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka, varhaiserityisopettajan koulutus.
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen erityisopettajat.


Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1542860
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo