(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, Jokiniemen päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Jokiniemen päiväkoti

Urheilutie 1, 01370 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 31.08.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Hei sinä varhaiskasvatuksen erityisopettaja!

Etsimme osaavaan joukkoomme varhaiskasvatuksen erityisopettajaa, joka on innostunut rakentamaan uudenlaista tapaa toteuttaa erityisopettajan työtä. Haluamme toteuttaa lapsilähtöistä pedagogiikkaa, inkluusion periaatteita noudattaen. Työnkuvasi muodostuu kahden ryhmän kanssa tehtävästä yhteistyöstä, erityispedagogisen osaamisesi jakamisesta sekä oman työsi suunnittelusta ja arvioinnista. Lapsiryhmässä vietät valtaosan työpäivästäsi, mutta päivittäin sinulla on myös ryhmän ulkopuolista aikaa. 

Ajattelemme, että lapselle tarpeellinen tuki toteutuu ensisijaisesti vertaisryhmässä, aikuisen muodostamien rakenteiden puitteissa. Aikuisen ja lapsen välinen kohtaaminen, sensitiivisyys sekä lämmin ja rakastava vuorovaikutus luovat pohjan hyvälle kasvulle ja kehitykselle. Meille jokainen lapsi on erityinen omalla tavallaan ja yksilöllisyys on tärkeää ihan jokaisen lapsen kohdalla. Erityispedagogiikan ammattilaisena tehtävänäsi on ohjata ja tukea ryhmän kasvattajia arjen pedagogiikan toteuttamisessa, järjestää pienryhmätoimintaa, vaikuttaa oppimisympäristön pedagogisuuteen sekä toimia yhteistyössä vanhempien sekä terapeuttien kanssa.

Työyhteisömme on rohkea, huumorintajuinen ja avoin. Sinulta toivomme hyviä vuorovaikutustaitoja, aloitteellisuutta sekä halua toimia lapsilähtöisesti. Osaava joukkomme koostuu varhaiskasvatuksen opettajista, erityisopettajista, avustajista, ryhmäperhepäivähoitajista sekä lastenhoitajista. Kehityksen ja oppimisen tuen lisäresurssina talossamme toimii myös taidepedagogi. 

Jokiniemen päiväkoti sijaitsee noin 1,5 km Tikkurilan asemalta itään. Bussiyhteys (724) Helsingin keskustaan  vie noin 30 min. Alueelta löytyy lähimetsä, urheilukenttä ja useita leikkipuistoja. 

Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös epäpätevät hakijat määräaikaiseen työsuhteeseen.


Saat kaikkea tätä Vantaalla:

  • vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle
  • hyvät koulutusmahdollisuudet
  • turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön
  • vaikutusmahdollisuuksia esimerkiksi johtoryhmän kautta
  • liikunta- ja kulttuurietuja

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 euroa, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita. Kokeilu on voimassa vuoden 2020 loppuun.  


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen erityisopettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2800 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkistetaan (tartuntatautilaki § 55)

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Järvisalo Johanna

0503145628

johanna.jarvisalo@vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.