(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, Jokiniemen päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Jokiniemen päiväkoti

Urheilutie 1, 01370 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 03.08.2020 - 31.07.2021


Hei sinä varhaiskasvatuksen erityisopettajan työstä kiinnostunut!

Etsimme osaavaan joukkoomme varhaiskasvatuksen erityisopettajaa, joka on innostunut rakentamaan uudenlaista tapaa toteuttaa erityisopettajan työtä. Haluamme toteuttaa lapsilähtöistä pedagogiikkaa, inkluusion periaatteita noudattaen. Työnkuvasi muodostuu kahden ryhmän kanssa tehtävästä yhteistyöstä, erityispedagogisen osaamisesi jakamisesta sekä oman työsi suunnittelusta ja arvioinnista. Lapsiryhmässä vietät valtaosan työpäivästäsi, mutta päivittäin sinulla on myös ryhmän ulkopuolista aikaa. 

Ajattelemme, että lapselle tarpeellinen tuki toteutuu ensisijaisesti vertaisryhmässä, aikuisen muodostamien rakenteiden puitteissa. Aikuisen ja lapsen välinen kohtaaminen, sensitiivisyys sekä lämmin ja rakastava vuorovaikutus luovat pohjan hyvälle kasvulle ja kehitykselle. Meille jokainen lapsi on erityinen omalla tavallaan ja yksilöllisyys on tärkeää ihan jokaisen lapsen kohdalla. Erityispedagogiikan ammattilaisena tehtävänäsi on ohjata ja tukea ryhmän kasvattajia arjen pedagogiikan toteuttamisessa, järjestää pienryhmätoimintaa, vaikuttaa oppimisympäristön pedagogisuuteen sekä toimia yhteistyössä vanhempien sekä terapeuttien kanssa.

Työyhteisömme on rohkea, huumorintajuinen ja avoin. Sinulta toivomme hyviä vuorovaikutustaitoja, aloitteellisuutta sekä halua toimia lapsilähtöisesti. Osaava joukkomme koostuu varhaiskasvatuksen opettajista, erityisopettajista, avustajista, ryhmäperhepäivähoitajista sekä lastenhoitajista. Kehityksen ja oppimisen tuen lisäresurssina talossamme toimii myös taidepedagogi. 

Jokiniemen päiväkoti sijaitsee noin 1,5km Tikkurilan asemalta itään. Bussiyhteys (724) Helsingin keskustaan  vie noin 30 min. Alueelta löytyy lähimetsä, urheilukenttä ja useita leikkipuistoja. 


Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.  Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville varhaiskasvatuksen opettajille muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi.  Muuttorahakokeilu koskee vakituisia työsuhteita ja on voimassa 31.12.2020 saakka.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen erityisopettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2652,60 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko, mahdollisuus 30 h viikkotyöaikaan


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Järvisalo Johanna

050-3145628

johanna.jarvisalo@vantaa.fi

Tavoitettavissa ma-pe klo 8-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.