(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, Jokiniemen päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Jokiniemen päiväkoti

Urheilutie 1, 01370 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.01.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Hei Sinä, varhaiskasvatuksen erityisopettaja!

Vantaan Jokiniemessä julistetaan haettavaksi varhaiskasvatuksen erityisopettajan (veo) vakituinen toimi. Tervetuloa töihin meille täysin remontoituun ja oppimisympäristöiltään uudistettuun taloomme.

Veo:na työskentelet esiopetuksen integroidussa erityisryhmässä, osana moniammatillista kasvattajatiimiä. Vastuullesi kuuluu kasvattajatiimisi pedagoginen johtaminen, erityisesti kehityksen ja oppimisen tuen näkökulmasta. Työpareinasi on varhaiskasvatuksen opettaja sekä lastenhoitaja. Ryhmässä tunnetaitojen harjoittelu leikin ja draaman keinoin on toimintakauden tärkeä teema. Huumori, leikillisyys ja avoin ilmapiiri huokuvat ryhmän toiminnasta. Yhteistyö veo kollegasi, sekä päiväkodin johtajan kanssa on tärkeää koko yksikön osaamisen kehittämisen kannalta.

Työyhteisömme toivottaa Sinut tervetulleeksi rohkeaan, avoimeen ja innostuvaan joukkoomme. Yksikköömme kuuluu varhaiskasvatuksen erityisopettajia, lastenhoitajia, varhaiskasvatuksen opettajia, kasvun ja oppimisen tuen henkilökuntaa sekä ryhmäperhepäivähoitajia. Toimintakulttuurimme rakennuspalikoita ovat positiivinen vuorovaikutus, sensitiivisyys, lapsilähtöisyys sekä leikillisyys. Aikuisen syliin pääsee aina ja jokainen lapsi nähdään arvokkaana, omana itsenään. 

Jokiniemi sijaitsee Tikkurilan naapurissa, noin 1,5km Tikkurilan juna-asemalta, Helsingistä bussi 724 kulkee lähes ovelle. 

Kelpoisten hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää määräaikaisesti. Määräaikaisessa täyttämisessä voidaan huomioida myös tässä haussa tulleet hakemukset.

Tervetuloa meille töihin!  

Meillä Vantaalla on tarkistettu varhaiskasvatuksen opettajan palkkoja ja palkat ovat nousseet 1.1.2019 alkaen. Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita. Lue lisää täältä.

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen erityisopettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2652,60 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38h 45min/vko


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Johanna Järvisalo

+358503145628

johanna.jarvisalo@vantaa.fi

Päiväkodin varajohtaja Kirsi Kuosma, puh. 0438268145, kirsi.kuosma@eduvantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.