(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, Jokiniemen päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Jokiniemen päiväkoti

Urheilutie 1, 01370 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2019 - 


Hei Sinä, varhaiskasvatuksen erityisopettaja!

Vantaan Jokiniemessä julistetaan haettavaksi varhaiskasvatuksen erityisopettajan (veo) vakituinen toimi. Veo:na työskentelet integroidussa erityisryhmässä, osana moniammatillistä kasvattajatiimiä. Vastuullesi kuuluu tukeatarvitsevien lasten kasvun- ja oppimisen tuentarpeisiin vastaaminen, toiminnan suunnittelu ja arvionti. Osaamisen jakaminen ja toimintakulttuurin pedagoginen kehittäminen yhdessä päiväkodin johtajan, sekä veo kollegasi kanssa, on tärkeä osa työtäsi. 

Työyhteisömme toivottaa Sinut tervetulleeksi rohkeaan, avoimeen ja innostuvaan joukkoomme. Yksikköömme kuuluu varhaiskasvatuksen erityisopettajia, lastenhoitajia, varhaiskasavtuksen opettajia, kasvun ja oppimisen tuen henkilökuntaa sekä ryhmäperhepäivähoitajia. Toimintakulttuurimme rakennuspalikoita ovat positiivinen vuorovaikutus, lapsilähtöisyys sekä leikillisyys.

Jokiniemi sijaitsee Tikkurilan naapurissa, noin 1,5km Tikkurilan juna-asemalta, Helsingistä bussi 724 kulkee lähes ovelle.

Tervetuloa meille töihin!  

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen erityisopettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuus)

Luemme eduksi: Esiopetuspätevyyden, kokemuksen tehostetun tuen lasten parissa työskentelystä, hyvät vuorovaikutustaidot ja kehittämismyönteisyys

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2652,60 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Järvisalo Johanna

+358503145628

johanna.jarvisalo@vantaa.fi


Tavoitettavissa Ma-pe klo 8:00-16:00

varajohtaja Kirsi Kuosma puh. 043-8268152 kirsi.kuosma@eduvantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.