(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja integroituun ryhmään
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Maitorpan päiväkoti

Maitorpantie 4, 01700 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.09.2019 - 


Kivistön varhaiskasvatusyksikkö sijaitsee Kivistön alueella Kehäradan ja Hämeenlinnantien varressa. Alue tarjoaa monimuotoisen oppimisympäristön varhaiskasvatukselle sekä uusia, upeita  asumisen mahdollisuuksia alueelle muuttaville. 

Yksikköömme kuuluu kaksi päiväkotia. Päiväkodit sijaitsevat rauhallisella omakotialueella. Molemmissa päiväkodeissa on neljä ryhmää ja esiopetusta. Oppimisympäristö laajenee luontoon ja läheiseen kaupunkiympäristöön. Työyhteisömme on ammatillinen sekoitus päiväkotiperinteitä ja halua kokeilla ja löytää uusia, lapsilähtöisiä tapoja toteuttaa varhaiskasvatussuunnitelmaa. Yhteistyö tiimien ja päiväkotien kesken  sekä vanhempien kanssa on meille tärkeä arvo. Lapsi on aina ykkönen. 

IN-ryhmän tilat ovat Maitorpan päiväkodissa. Meillä on hyvät pienryhmä- ja liikuntatilat sekä joustavat rakenteet pedagogiselle yhteistyölle yli ryhmärajojen. Päiväkodissa on paljon erilaista osaamista ja jokaisen vahvuudet otetaan huomioon. 

Haemme osaavaan joukkoomme varhaiskasvatuksen erityisopettajaa työskentelemään kehityksessä ja oppimisessa tukea tarvitsevien lasten kanssa. Tule kanssamme kehittämään IN-ryhmän työtapoja sekä  kehityksen ja oppimisen tukea inklusiiviseen ja lapsilähtöiseen varhaiskasvatussuunnitelman toteutukseen. Sinulla on ammattitaitoinen tiimi, johon kuuluvat varhaiskasvatuksen opettaja ja lastenhoitaja sekä avustaja. Integroidun ryhmän erityisopettajana  vastaat  ryhmän kehityksen ja oppimisen tuen suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista. Vanhempien kanssa tehtävä yhteistyö on tärkeä osa työnkuvaasi. 

Saat tukea työhösi tiimiltä,  työyhteisöltä ja esimieheltä sekä ensimmäisen työvuoden aikana vertaismentoroinnista. Vantaan kaupunki on kehittämis- ja koulutusmyönteinen työnantaja -sinulla on mahdollisuus kehittää ja jakaa osaamistasi.

Tehtävä voidaan tarvittaessa täyttää määräaikaisena myös varhaiskasvatuksen opettajalla.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen erityisopettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Odotamme sinulta ammatillista osaamista, myönteisyyttä ja hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, jotka heijastuvat asenteessasi ja työskentelyssäsi työtovereitasi, lapsia ja perheitä sekä yhteistyökumppaneita kohtaan. Jos sinulla on inklusiivisuuteen ja lapsen iloon tähtäävä työtapa, voit olla hakemamme erityisopettaja. Tarjoamme innostuneen ja huumorintajuisen työyhteisön ja mukavan työpaikan. Lähetä hakemus, kutsun sinut kuulemaan lisää.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 euroa, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkonummi. Muuttoraha koskee vain vakituisia työsuhteita.


Palkkaus: 2652,60 tehtävään on mahdollista hakea rekrytointilisää 150€/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Ahokas Johanna

043-824 9240

johanna.ahokas@vantaa.fi
Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.