Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, Hevoshaan päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Hevoshaan päiväkoti, varhaiskasvatuksen tukipalvelut

Hevoshaantie 17, 01200 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 03.08.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Hei, sinä varhaiskasvatuksen ammattilainen! Tervetuloa kehittämään uuden päiväkodin pedagogiikkaa!

Etsimme varhaiskasvatuksen erityisopettajaa uuteen ja upeaan Hevoshaan päiväkotiin. 

Hevoshaan päiväkoti avattiin elokuussa 2019 Hevoshaantielle, Hakunilan urheilupuiston ja uimahallin läheisyyteen. Lähimetsät ja urheilupuisto tuovat monia erinomaisia mahdollisuuksia aktiiviselle toiminnalle, liikkumiselle ja erilaisille oppimisympäristöille. Luonnonläheisyys ja erinomaiset retkeilymaastot ovat vieressämme päivittäin.

Valoisassa päiväkodissamme on yhteensä 6 kotialuetta 1-6-vuotiaille lapsille. Jokaisella kotialueella toimii kaksi pienryhmää. Haemme nyt iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme  varhaiskasvatuksen erityisopettajaa. Tulet töihin inkluusiota toteuttavaan pienryhmään, jossa on erityisen tuen tarpeessa olevia lapsia. Samalla kotialueella tiimiisi kuuluu myös varhaiskasvatuksen opettaja ja lastenhoitajia.

Olemme päässeet hyvään alkuun pedagogiikan kehittämistyössä. Varhaiskasvatussuunnitelman mukainen toiminta innostaa yhteisöämme jatkuvaan positiiviseen ja eteenpäin vievään ajattelumalliin. Meillä lapsi saa olla lapsi huolimatta erilaisista tarpeistaan; inkluusio on toteutuvaa arkea. Kollegiaalinen tuki ja opettajien suunnittelu -, arviointi - ja kehittämisajat  on suunniteltu työvuororakenteisiin. Suuremman yksikön mukanaan tuoma vertaistuki on koettu tärkeäksi yhteistä toimintaamme tukevaksi asiaksi. Yksikössämme työskentelee myös toinen varhaiskasvatuksen erityisopettaja rinnakkaisopetuksen mukaisesti tehden yhteistyötä muun kasvattajatiimin kanssa. Hän tukee kasvattajatiimejä konsultoivalla työotteella ja toimii työparinasi varhaiserityiskasvatuksen saralla.

Hevoshaan päiväkodissa toimitaan pienryhmätoiminnan periaatteiden mukaisesti, näin lapset saavat itsekin osallistua hyvin kehitystään ja oppimistaan tukevaan toimintaan ja sen suunnitteluun. Parityöskentelymalli ja siihen suunnitellut tilat mahdollistavat lapsen osallisuuden ja yksilöllisyyden hyvin.

Yhteisen arjen jakaminen ja yhdessä toimiminen avartavat jokaisen lapsen elämännäkemystä ja lisäävät suvaitsevaisuutta. Lapset saavat hyviä valmiuksia toimia eri tilanteissa erilaisten ihmisten kanssa. Koko päiväkoti toimii yhteisönä myös toimintaa suunniteltaessa.

Turvallinen kasvuympäristö muodostuu positiivisesta ilmapiiristä. Lasten, perheiden ja henkilökunnan yhteistyö mahdollistaa ympäristön, jossa voi yhdessä ihmetellä elämän suuria asioita. 

Otamme huomioon toiveet myös määräaikaisesta työsuhteesta, jos olet valmistumassa tai muuten vain haluat lyhyemmän työsuhteen. Aloitusajankohta on myös sovittavissa.

Voit tutustua päiväkotiimme www.vantaa.fi -sivun kautta; Hevoshaan päiväkoti.  Sivuiltamme löytyvän esittelyvideon avulla pääset mukaan tunnelmaamme.


Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen erityisopettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Aktiivista, uudistavaa ja innokasta työotetta

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Niittymäki Marika

0438259439

marika.niittymaki@vantaa.fi

Tavoitettavissa 24.6.2020 - 26.6.2020, klo 8-16

Varajohtaja Sanna Tilli, 040 3576512, sanna.tilli@vantaa.fi. Tavoitettavissa arkisin klo 8-15

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1367080
  • Tehtäväalue: Koulutus/opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.7.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa