(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, Havukallion päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Havukallion toimintayksikkö

Laurantie 4, 01360 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Hei sinä avoin ja kehittymismyönteinen varhaiskasvatuksen erityisopettaja,
 
Nyt olisi oiva mahdollisuus päästä Havukallion päiväkodin osaavaan, innovatiiviseen ja lapsen etua ajavaan kasvattajajoukkoon. Päiväkodissamme toimii tällä hetkellä viisi ryhmää, joista yksi on integroitu. Tarjoamme sinulle työyhteisössämme moniammatillisen pitkänlinjan ammattilaisista koostuvan työporukan, jossa varmasti opit uutta ja pääset myös tuomaan omia vahvuuksiasi esille. Työsi sijoittuu integroituun esiopetusryhmään, joissa tiimisi koostuu lisäksesi varhaiskasvatuksen opettajasta ja lastenhoitajasta.
 
Yksikkömme kantaviin arvoihin kuuluu rohkeus, avoimuus ja yhteisöllisyys, jotka näkyvät niin vahvuuksien kuin haasteidenkin jakamisena ja yhdessä pohtimisena sekä haluna kokeilla uudenlaisia ratkaisuja ja löytää sitä kautta oikeat toimintatavat jokaiselle toimintavuodelle. Pyrimme näkemään jokaisen lapsen kuin aikuisenkin ainutlaatuisina yksilöinä vahvuuksien ja positiivisten ominaisuuksien kautta.
 
Jos olet itsekin ennakkoluuloton, haasteita pelkäämätön, mutta työhösi täysillä sitoutuva sekä työyhteisön jäsenenä avoin ja auttavainen, saatat olla juuri etsimämme henkilö.

Havukallion varhaiskasvatusyksikköön kuuluu Havukallion ja Tarhapuiston päiväkodit. Ne sijaitsevat luonnonläheisellä metsäisellä asuinalueella. Luonto on meille tärkeä oppimisympäristö. Alueen monikulttuurisuus rikastuttaa toimintaamme tuomalla siihen sisältöjä eri kulttuureista. Päiväkotimme tilat ovat avarat ja valoisat remontin jäljiltä.

Kiireettömyys ja pienryhmissä toimiminen on olennaista.   Päiväkodin vieressä sijaitseva metsä ja päiväkodin pihalle rakennettu puutarha ovat iso osa jokapäiväistä kasvu- ja oppimisympäristöä. Tämä mahdollistaa lasten monipuolisen liikkumisen, luonnon seuraamisen ja lasten osallistumisen oppimisympäristön rakentamiseen, vaikka majoja rakentamalla. Lasten ideat ja työt näkyvät toimintaympäristössä.

Pidämme hyvää huolta yhteisömme työhyvinvoinnista ja positiivisesta sekä kannustavasta ilmapiiristä. Meillä on lupa hassutella ja lupa myös epäonnistua.

Tervetuloa iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme!
 
 

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.  Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

 Vantaa maksaa myös muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha kokeilu koskee vakituisia työsuhteita ja kestää 31.12.2020 saakka.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen erityisopettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: KVTES

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Pulkkinen, Merja

0405435944

merja.pulkkinen@vantaa.fi


Tavoitettavissa ma-pe klo 8-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.