Varhaiskasvatuksen erityisopettaja (3)
Kasvatus- ja opetuspalvelut

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Varhaiskasvatuksessa työskentelemme yhdessä tamperelaisten lasten parhaaksi. Tuemme lapsen kasvua, kehitystä ja oppimista lapsilähtöisesti yhteistyössä perheen kanssa. Käytössämme on monipuoliset suuren kaupungin tarjoamat asiantuntijapalvelut ja moniammatilliset verkostot. Kehitämme toimintaa aktiivisesti yhteistyössä henkilöstön kanssa. Lapsia varhaiskasvatuksessa on noin 8 500.

Haemme kolmea varhaiskasvatuksen erityisopettajaa vakituiseen työsuhteeseen. Toimet sijoittuvat Hyhky-Nahkatehtaan, Amuri-Koulukadun ja Kalevanharjun varhaiskasvatusyksiköihin.

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja toimii alueella lapsen tuen tarpeen arvioitsijana, suunnittelijana ja toteuttajana sekä henkilöstön osaamisen vahvistajana. Hyhky-Nahkatehtaan toimi täytetään joko 1.3.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Muut tehtävät alkavat 2.8.2021.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtäviin on varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuus (Varhaiskasvatuslaki 540/2018, 26§, 30§, 75§). Eduksi katsotaan hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus, organisointikyky, koulutus- ja ohjaustaito.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Pyydämme, että liität tutkintotodistuksen (pdf muodossa) sähköiseen hakemukseesi KuntaRekryyn. Alkuperäiset todistukset tarkistetaan ennen työsopimusten allekirjoittamista.

Lisätietoja antavat palvelupäällikkö Kirsi Lahtinen (Hyhky-Nahkatehdas ja Amuri-Koulukatu) puh. 040 806 4941 sähköpostitse etunimi.s.sukunimi@tampere.fi
palvelupäällikkö Pia Mikkola (Kalevanharju) puh. 050 468 2922 sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi
apulaisesimies Martta Pyökkimies puh. 040 592 8133 sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 25.1.2021.

Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja antavat palvelupäällikkö Kirsi Lahtinen (Hyhky-Nahkatehdas ja Amuri-Koulukatu) puh. 040 806 4941 sähköpostitse etunimi.s.sukunimi@tampere.fi
palvelupäällikkö Pia Mikkola (Kalevanharju) puh. 050 468 2922 sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi, apulaisesimies Martta Pyökkimies puh. 040 592 8133 sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot