(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen erityisavustaja, Soukankujan pk
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.1.2020

Haemme erityisavustajaa vakinaiseen toimeen Espoon kaupungille. Tammikuusta 2020 avustaja toimii Espoonlahden alueella Soukankujan päiväkodissa alle 3-vuotiaiden ryhmässä. Työpaikka voi vaihtua vuosien aikana ja luonnollisesti vaihtuvat myös avustaettavat lapset sekä heidän avustustarpeensa.

Soukankujan päiväkoti on pieni kolmiryhmäinen päiväkoti, joka toimii kesään saakka väistötiloissa Espoonlahden terveysaseman naapurissa hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella. Kesällä muutamme täysin remontoituihin tiloihin osoitteeseen Soukankuja 1.

Alle 3-vuotiaiden ryhmä Nuppuset toimii Espoonlahden hoivakodin ala-kerrassa osoitteessa Merikansantie 4 C, 1 krs. tilavissa ja pienryhmätoimintaan erinomaisesti soveltuvissa tiloissa.


Työpaikan nimi: Soukankujan päiväkoti

Työaika: 38h 45min / viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme oma-aloitteisuutta, sitoutuneisuutta ja vastuuntuntoa sekä joustavaa ja sensitiivistä työotetta.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!