(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen erityisavustaja, Soukankujan päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Varhaiskasvatuksen erityisavustaja, Soukankujan päiväkoti

Työavain 3-1244-19
Vakinainen työsuhde alkaen 01.08.2019
Hakuaika päättyy 24.06.2019 kello 15:45
Soukankujan päiväkoti , Merikansantie 4 C, 1 krs 02320 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Haemme erityisavustajaa vakinaiseen toimeen Espoon kaupungille. Elokuusta 2019 alkaen avustaja toimii Espoonlahden alueella Soukankujan päiväkodissa alle 3-vuotiaiden ryhmässä. Työpaikka voi vaihtua vuosien aikana ja luonnollisesti vaihtuvat myös avustettavat lapset sekä heidän avustustarpeensa. Soukankujan päiväkoti on pieni kolmiryhmäinen päiväkoti, joka toimii ensi kevääseen asti väistötiloissa Espoonlahden keskustassa, Espoonlahden terveysaseman naapurissa hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella. Lähialueelta löytyy niin kaunista luontoa, urheilukenttiä kuin Pikkulaivan liikekeskuksen palvelutkin. Keväällä/kesällä 2020 yksikkömme muuttaa täysin remontoituihin tiloihin Soukankuja 1:een. Alle 3-vuotiaiden ryhmä Nuppuset toimii Espoonlahden hoivakodin alakerrassa os. Merikansantie 4 C, 1krs. tilavissa ja pienryhmätoimintaan erinomaisesti soveltuvissa tiloissa. Ryhmässä toimii syksyllä 2019 varhaiskasvatuksen opettaja, kaksi lastenhoitajaa sekä yhdistelmätyöntekijä. Päiväkodissamme on lisäksi kaksi 3-5 -vuotiaiden ryhmää. Tervetuloa joukkoomme!


Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään oma-aloitteisuutta, sitoutuneisuutta ja vastuuntuntoa sekä joustavaa ja sensitiivistä työotetta.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2010,09 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min/vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Pia Salin
0503592084
etunimi.sukunimi@espoo.fi

Varajohtaja Anna Fischer
0468771425