(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen erityisavustaja, Niipperin päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Varhaiskasvatuksen erityisavustaja, Niipperin päiväkoti

Työavain 3-1631-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 23.09.2019 kello 15:45
Niipperin päiväkoti , Alajuoksu 1 02920 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen erityisavustajan toimipiste on työsuhteen alkaessa Niipperin päiväkoti. Päiväkoti sijaitsee Niipperin omakoti- ja pientaloalueella, jossa luonto ja metsä ovat aivan oven takana. Luonto on meille tärkeä oppimisympäristö, jota hyödynnetään viikoittain. Pienryhmätoiminta on arkeamme ja toimimme joustavasti yli ryhmärajojen. Työyhteisö on iloista ja innokasta porukkaa. Avoimuus ja joustavuus ovat hyveitämme. Lapsi on arvokas omana itsenään, jonka vahvuuksia tuemme positiivisen pedagogiikan avulla. Varhaiskasvatuksen erityisavustajan tehtävänä on tuen tarpeisten lasten vuorovaikutuksen tukeminen ja osallistumisen varmistaminen päivittäisessä arjessa ja ryhmän toiminnassa yhdessä ryhmän kasvatushenkilöstön kanssa. Palvelussuhde alkaa lokakuussa sopimuksen mukaan.


Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Arvostamme työntekijän hyviä vuorovaikutustaitoja, positiivista asennetta ja sensitiivistä työotetta. Toivomme työntekijältä tukiviittomien hallintaa ja kokemusta kuvien käytöstä kommunikoinnin tukena.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2010,09€ / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min / viikko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Anne Taponen
040 184 6731
anne.taponen@espoo.fi