(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen asiantuntija, sijaisuus
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Varhaiskasvatuksen hallinto

Silkkitehtaantie 5 C, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 18.11.2019 - 30.09.2020


Haluatko olla mukana tekemässä merkityksellistä työtä vantaalaisten lasten hyvinvoinnin edistämiseksi? Etsimme nyt joukkoomme rohkeaa ja innovatiivista varhaiskasvatuksen kehittämisen supertyyppiä!

Vantaan varhaiskasvatus tunnetaan osallistavasta ja kehittävästä työotteesta, verkostoyhteistyöstä, ketterästä uudistamisesta sekä asiakaslähtöisyydestä. Kestävän kehityksen periaatteet ohjaavat toimintaamme.

Haemme asiantuntijaa työskentelemään erityisesti kehityksen ja oppimisen tuen, monialaisen yhteistyön sekä kieli- ja kulttuuritietoisuuden eteenpäin viemisen parissa. Asiantuntijana tuet tulosalueen johtoa varhaiskasvatuksen kehittämisessä erityisesti näihin teemoihin liittyen. Osallistut strategian valmisteluun ja toteuttamiseen yhteistyössä tulosaluejohdon ja asiantuntijoiden kanssa. Tuet varhaiskasvatusyksiköiden kehittämistyötä yhteistyössä henkilöstön kanssa ideoimalla uusia työtapoja laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttamiseksi. Vastaat sinulle määriteltyjen hankkeiden suunnittelusta, toimeenpanosta ja taloudesta. Toimit tiiviissä yhteistyössä varhaiskasvatuksen johdon ja tukipalveluiden asiantuntijoiden kanssa sekä sivistystoimen ja muiden tulosalueiden asiantuntijoiden kanssa.

Tehtävä sopii sinulle, joka innostut tiedon tuottamisesta ja analysoinnista. Koet omaksesi tiedolla johtamisen ja osaat perustella näkemyksesi. Motivoidut monipuolisesta työstä ja ajan ilmiöistä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden haastavaan ja innostavaan työhön, jossa voit vaikuttaa Vantaan varhaiskasvatuksen suuntaviivoihin. Vantaan kaupunki on saanut tunnustusta varhaiskasvatuksen edelläkävijänä ja meillä on töissä iloinen kehittämisen meininki! Työyhteisöämme yhdistää niin vahva tahto tehdä vaikuttavaa ja vastuullista työtä lasten kehityksen, oppimisen ja hyvinvoinnin edistämiseksi kuin myös lämmin sydän, jolla saamme toinen toisemme kukoistamaan. Työpaikka sijaitsee Tikkurilassa erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä, upouusissa Silkin tiloissa.

Tervetuloa meille töihin!

Haastattelut pidetään Vantaan Tikkurilassa Silkkitehtaantiellä 22.10. ja 28.10.2019.

Rekrytoinnissa käytetään anonyymin rekrytoinnin menetelmää. Anonyymissa rekrytoinnissa työhakemuksesta on poistettu kaikki henkilöön viittaava tieto, minkä ansiosta hakija pysyy nimettömänä työhaastatteluun saakka. Ethän tuo avovastauksissasi esiin henkilökohtaisia tietoja esimerkiksi perhetilanteesta, terveydentilasta, iästä tai sukupuolesta. Haethan paikkaa vain sähköisesti. 


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Vähintään tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Vahvaa varhaiskasvatuksen tavoitteiden ja toiminnan tuntemusta ja strategista ymmärrystä varhaiskasvatuksesta, sen mahdollisuuksista ja tulevaisuudesta.

Luemme eduksi: Hallinnollisten prosessien tuntemuksen, hankeosaamisen ja rohkeuden uudistua ja uudistaa. Hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot edistävät työssä onnistumista. Lisäksi luemme eduksi käytännön kokemuksen kehityksen ja oppimisen tuesta, monialaisesta yhteistyöstä, kieli- ja kulttuuritietoisuudesta sekä henkilöstön osaamisen kehittämisestä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3053,71 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Puolet työsuhteen kestosta

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 45 min/viikko, toimistotyöaika


Yhteystiedot:

rekrytointi@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.