Varhaisjakelun kesätyö Uudenkaupungin seudulla

Lounais-Suomen Tietojakelu Oy
Tietoa tehtävästä

Lounais-Suomen Tietojakelun varhaisjakelussa on tarjolla kesätyötä, joka jättää päivät vapaaksi opiskelulle, harrastuksille tai elämästä nauttimiselle. Etsimme kesätyöntekijöitä Uuteenkaupunkiin, Laitilaan, Kustaviin, Vehmaalle, Mynämäkeen ja Taivassaloon.

Jakajana työskentelet 3-5 tuntia yössä ja työaikasi sijoittuu aamuyölle klo 1-6 väliselle ajalle. Uudenkaupungin jakelutyössä kulkuvälineenä on joko työnantajan polkupyörä, työntekijän oma auto tai työnantajan auto. Uudenkaupungin ulkopuolella eli Vehmaalla, Laitilassa, Mynämäessä, Kustavissa ja Taivassalossa vaatimuksena on aina ajokortti ja osalla reiteistä myös oma auto. Oman auton käytöstä maksamme kilometrikorvauksen 0,47 e/km.

Käytössämme on tuntipalkka, joka määräytyy Teollisuusliiton ja Medialiiton välisen jakelua koskevan työehtosopimuksen mukaan. Uuden jakajan keskimääräinen tuntiansio on noin 11 e/t. Työsuhteen aluksi saat palkallisen koulutuksen päivällä sekä opastuksen omille reiteillesi yöllä.

Kaikkien työnhakijoiden tulee olla täysi-ikäisiä. Työssä menestyminen edellyttää kohtuullista fyysistä kuntoa, huolellista ja vastuullista otetta työhön sekä sopeutumista yötyöhön.

Pääset jättämään hakemuksesi täällä: https://lstj.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=19

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 30.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Kari Nurminen, kari.nurminen@lstj.fi

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta