Varhaisjakelun kesätyö Turun seudulla

Lounais-Suomen Tietojakelu Oy
Tietoa tehtävästä

Infovideo kesätyöstä varhaisjakelussa Turun seudulla

Turun seudun varhaisjakelussa on tarjolla kesätyötä, joka jättää päivät vapaaksi kesästä nauttimiselle ja varmistaa kesäkunnon. Etsimme varhaisjakajia Turkuun, Raisioon, Kaarinaan, Maskuun, Nousiaisiin, Paraisille, Lietoon, Paimioon, Ruskolle, Naantaliin, Kemiöön ja Sauvoon.

Jakajana työskentelet 3-5 tuntia yössä ja työaikasi sijoittuu aamuyölle noin klo 1.00-6.00 väliselle ajalle. Turun jakelutyössä työt tehdään jakelureitistä riippuen työnantajan polkupyörällä, omalla autolla tai työnantajan autolla. Oman auton käytöstä maksetaan verottajan ohjeen mukainen verovapaa kilometrikorvaus, joka on 0,47 €/km. Yleisin kulkupeli Turun varhaisjakelussa on polkupyörä. Lähikunnissa kaikki jakelu tehdään joko omalla autolla tai yrityksen jakeluautolla, jolloin ajokortti on välttämätön.

Kaikki uudet jakajat saavat alkuun perehdytyksen työhön. Aluksi käydään muutaman tunnin mittainen päiväkoulutus, jonka jälkeen lähdetään opettelemaan jakelureittejä kokeneen jakajan opastuksella yöaikaan. Uuden jakajan keskituntiansio on noin 11 €/tunti, joka koostuu peruspalkasta ja sen päälle maksettavista lisistä.

Kaikkien työnhakijoiden tulee olla täysi-ikäisiä töiden alkuun mennessä. Työssä menestyminen edellyttää kohtuullista fyysistä kuntoa, huolellista ja vastuullista otetta työhön sekä sopeutumista yötyöhön. Kesätöiden päätteeksi sinun on mahdollista työllistyä meille pidemmäksikin aikaa, toiveesi mukaan joko vakituiseen tai määräaikaiseen työsuhteeseen. Jos päätä jäädä meille, saat ensimmäisen vuoden aikana perehtymisrahaa 500 € peruspalkan lisäksi.

Pääset jättämään hakemuksesi täällä: https://lstj.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=20

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 30.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Kasimir ja Ella, rekrytointi@lstj.fi

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta