Varhaisjakelun kesätyö Loimaan seudulla

Lounais-Suomen Tietojakelu Oy
Tietoa tehtävästä

Lounais-Suomen Tietojakelun varhaisjakelussa on tarjolla kesätyötä, joka jättää päivät vapaaksi opiskelulle, harrastuksille tai elämästä nauttimiselle. Etsimme kesätyöntekijöitä Loimaalle, Koskelle, Auraan, Pöytyälle, Marttilaan, Somerolle, Oripäälle ja Tarvasjoelle.

Jakajana työskentelet 3-5 tuntia yössä ja työaikasi sijoittuu aamuyölle klo 1-6 väliselle ajalle. Loimaan alueen jakelutyössä kulkuvälineenä on joko oma auto tai työnantajan auto. Oman auton käytöstä maksamme kilometrikorvauksen 0,47 e/km.

Käytössämme on tuntipalkka, joka määräytyy Teollisuusliiton ja Medialiiton välisen jakelua koskevan työehtosopimuksen mukaan. Uuden jakajan keskimääräinen tuntiansio on noin 11 e/t. Työsuhteen aluksi saat palkallisen koulutuksen päivällä sekä opastuksen omille reiteillesi yöllä.

Kaikkien työnhakijoiden tulee olla täysi-ikäisiä. Työssä menestyminen edellyttää kohtuullista fyysistä kuntoa, huolellista ja vastuullista otetta työhön sekä sopeutumista yötyöhön.

Pääset jättämään hakemuksesi täällä: https://lstj.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=18

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 30.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Minna ja Merja, minna.prihti@lstj.fi ja merja.tuomisto@lstj.fi

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta