(Poistunut julkaisusta)

Varhaisjakelijoita
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

Kiinnostaako sinua itsenäinen ja fyysinen työ? Sopiiko yötyö elämäntilanteeseesi? Jos vastasit kyllä, meillä on sinulle töitä!

Haemme nyt asiakasyrityksellemme VARHAISJAKELIJOITA pääkaupunkiseudulle.

Varhaisjakelijana työskentelet omalla piirialueellasi ja toimitat sanomalehdet asiakkaiden koteihin. Työvuorosi pituus määräytyy piirialueesi mukaan (keskimäärin 3,5h/yö) klo 01:00-07:30 välillä. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskeluiden- tai toisen työn oheen. Tehtävän piirialueet pyritään löytämään mahdollisimman läheltä kotiasi.

Toivomme sinun olevan positiivisella asenteella varustettu oma-aloitteinen työskentelijä, joka ei säikähdä fyysistä työtä ajoittain muuttuvissa olosuhteissa. Edellytämme sinulta täysi-ikäisyyttä sekä suomen- tai englannin kielen osaamista.

Tarjoamme sinulle erinomaisen perehdytyksen tehtävään, esimiesten jatkuvan tuen sekä jakelureitin mahdollisimman läheltä kotiasi. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden työskennellä muissa avoimissa työtehtävissämme osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

 

Kiinnostuitko? Tehtävässä on mahdollisuus aloittaa nopeallakin aikataululla, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstökonsultti Emmi Sivén, emmi.siven@personalhuset.fi tai 050 599 9210.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi