(Poistunut julkaisusta)

Varhaisjakelijoita Tampereen seudulle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2020

Haemme nyt asiakasyrityksellemme autollisia VARHAISJAKELIJOITA Tampereen alueelle.

Varhaisjakelijana työskentelet omalla piirialueellasi ja toimitat sanomalehdet asiakkaiden koteihin. Työvuorosi pituus määräytyy piirialueesi mukaan (keskimäärin 3,5h/yö) klo 01:00-07:30 välillä. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskeluiden- tai toisen työn oheen. Tehtävän piirialueet pyritään löytämään mahdollisimman läheltä kotiasi.

Mitä odotamme sinulta? Halua tehdä fyysistä työtä. Jos aiempaa kokemusta ei ole, älä huoli - saat loistavan perehdytyksen työtehtävään!

Tartu tilaisuuteen ja tule meille töihin! Täytä hakemus linkin kautta mahdollisimman pian tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle. Kerro, milloin olet valmis aloittamaan työt ja kuinka pitkään voit työskennellä. Kauttamme on mahdollisuus kokeilla eri aloja, ja haluamme auttaa sinua matkalla kohti unelmiasi työtä, joten meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi. Haastattelemme jo hakuajalla, joten toimi nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Leevi Rantalainen / leevi.rantalainen@personalhuset.fi

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.