(Poistunut julkaisusta)

Varhaisjakelijoita Helsingin keskustaan
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2020

Haemme nyt asiakasyrityksellemme VARHAISJAKELIJOITA Helsingin keskustaan.

Varhaisjakelijana työskentelet omalla piirialueellasi ja toimitat sanomalehdet asiakkaiden koteihin. Varhaisjakelijamme työskentelevät 6+2 -mallilla, jolloin kuuden työyön jälkeen seuraa kaksi vapaata. Halutessasi voimme myös kartoittaa mahdollisuutta tehdä 3-6 yötä viikossa. Työvuoron pituus määräytyy piirialueesi mukaan (keskimäärin 3,5h/yö) klo 01:00-07:00 välillä. 

Mitä odotamme sinulta? Halua tehdä fyysistä työtä. Jos aiempaa kokemusta ei ole, älä huoli - saat loistavan perehdytyksen työtehtävään!

Tarjoamme sinulle vakituisen työn sekä kattavan palkallisen perehdytysjakson työsuhteesi alussa. Pyrimme myös löytämään tehtävän piirialueen mahdollisimman läheltä kotiasi. Tämän lisäksi tarjoamme sinulle Personalhusetin HR-tiimin tuen kaikissa työsuhteeseesi liittyvissä asioissa. 

Jätä hakemuksesi heti tänään! Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Emmi Sivén p.050 599 9210.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä