Varhaisjakajia Postille, PK-seutu
Uniflex

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

Etsimme asiakkaallemme Postille varhaisjakajia PK-seudulle

Posti on moderni jakelu- ja logistiikkayhtiö, jonka toiminnan ytimessä ovat paketit ja materiaalivirrat. Olemme ainutlaatuinen yhdistelmä alan parasta osaamista, edelläkävijyyttä logistiikassa ja teknologiassa sekä kattavaa jakeluverkkoa. Tämä yhdistelmä on enemmän kuin osiensa summa ja se tekee meistä vahvan ja mielenkiintoisen toimijan myös tulevaisuudessa. Postin uudistuminen ja tulevaisuus rakentuu ihmisistä. Tervetuloa mukaan!

Työnkuva

Etsimme nyt pääkaupunkiseudulle (Helsinki, Espoo, Vantaa) uusia itsenäisiä jakajia vahvistamaan Postin reipasta varhaisjakajajoukkoa! Jaettavina tuotteina ovat sanomalehdet sekä mainosjakelutuotteet. Osa jakelusta tapahtuu autolla, joten toivomme, että sinulla on B-ajokortti. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, mutta auto järjestyy myös Postin kautta. Myös Postilta saatavaa kärryä, sähköavusteista pyörää tms. on mahdollista käyttää. Työvälineenä toimii lisäksi digitaalinen mobiilityökalu, joka ohjaa sinua reitilläsi.

Mitä haemme

-Olet täysi-ikäinen ja sinulla on reipas sekä itsenäinen työote
-Sinulla on kohtuullinen fyysinen kunto
-Puhut tyydyttävästi englantia, suomen kielen taito katsotaan eduksi

Työstä maksamme TES:in mukaista palkkaa: tuntipalkka+ yölisä + mainosjakelun kappalekohtaiset korvaukset. Työtä on keskimäärin 3–5 tuntia yössä.

Voit työskennellä juuri sinulle sopivan määrän, tarjolla on niin keikkatyötä kuin säännöllistä osa-aikaista yötyötä. Tule mukaan joukkoomme ilahduttamaan satoja ihmisiä joka aamu.

Kiinnostuitko?

Uniflex toimii Postin kumppanina rekrytointiprosessissa. Lähetä hakemuksesi oheisella sähköisellä hakulomakkeella Uniflexin järjestelmään. Aloitamme haastattelut jo rekrytointiprosessin alkuvaiheessa. Lisätietoja tehtävästä antaa HR konsultti Laura Honkanen puh. 040 515 2592 ja laura.honkanen@uniflex.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1550274
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 29.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa