Varhaisjakajia pk-seudulle
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme VARHAISJAKAJIA PK-seudulla

Postinjakajana työskentelet omalla piirialueellasi ja toimitat postia sekä paketteja asiakkaille eri puolille pääkaupunkiseutua. Työajat sijoittuvat yöaikaan, maanantaista sunnuntaille klo 01-06. Tyypillinen vuororytmi on 6 työvuoroa + 2 vapaapäivää tai 4 työvuoroa + 4 vapaapäivää. Tarve myös tarvittaessa töihin kutsuttaville työntekijöille.

Toivomme, että sinulla on mahdollisuus liikkua ympäri pk-seutua. Ajokortillisena voit kuljettaa postia omalla tai asiakkaan autolla. Vastaavasti voit tehdä myös kärry- ja pyöräreittejä – valinta on sinun.

Jos aikaisempaa kokemusta jakelutehtävistä ei ole, älä huoli - saat loistavan perehdytyksen työtehtävään!

Tarjoamme sinulle liikkuvan ja vaihtelevan asiakaspalvelutyön. Tämän lisäksi saat taustallesi asiakasyrityksemme tiimin tuen. Työt on mahdollista aloittaa jo nopealla aikataululla, tai vaihtoehtoisesti joustavasti tilanteesi mukaan.

Palkkaus Teollisuusliiton TES mukaan.Voisiko tämä olla uusi työ sinulle? Hienoa! Kuulemme mieluusti lisää sinusta! Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Bettina Klinge bettina.klinge@personalhuset.fi.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1500038
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 24.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa