Varhaisjakajia Nastolaan ja Lahteen
Jakelusepät Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.9.2020

Jakelusepät Oy
Jakelusepät Oy on Päijät-Hämeessä ja Pohjois-Savossa toimiva jakeluyhtiö, joka syntyi 1.5.2020, kun kaksi perinteikästä jakeluyhtiötä eli ESA Jakelut ja Savon Jakelu yhdistyivät.

Meitä jakeluseppiä on yli 600. Sen lisäksi alihankkijaverkostomme työllistää parisataa jakelun ja kuljetuksen ammattilaista.

Pääpalvelumme on varhaisjakelu. Jaamme säännöllisesti sanomalehtiä, kirjeitä, aikakauslehtiä, kaupunkilehtiä, suoramainoksia sekä pienpaketteja pääosin aamuyön varhaisina tunteina vastaanottajille.

Viemme vuosittain luotettavasti perille noin 45 miljoonaa lähetystä.

Toimenkuva
Etsimme Jakelusepät Oy:lle (entinen Esa-Jakelu) keikkaluonteisia varhaisjakajia Nastolan ja Lahden alueelle. Varhaisjakajat työskentelevät yleensä muutaman yönä viikossa 3-5 tuntia yössä ja työaika on alueesta riippuen kello yhden ja kuuden välillä. Reitit lähtevät pääosin sisätiloista eli jakelusoluista. Jakajien työvälineinä käytetään älypuhelimia tai tabletteja, joissa näytetään osoitteet ja jaettavat tuotteet reiteittäin jakojärjestyksessä. Jakajat ovat usein todenneet, että työn parhaita puolia ovat työskentelyn itsenäisyys ja sen tarjoama palkallinen hyötyliikunta. Kun muut vasta heräävät, niin lehdenjakaja lopettelee jo työpäiväänsä, joten päivät jäävät vapaiksi.

Odotamme sinulta
Jos olet täysi-ikäinen, reipasotteinen sekä oma-aloitteinen aamujen sankari ja sinulla on oma auto käytettävissä, voimme tarjota sinulle erilaisia työkokonaisuuksia varhaisjakelussa.

Koulutus ja työkokemus
Työtehtävä ei vaadi pohjakoulutusta tai työkokemusta, tehtäviin saat laajan perehdytyksen ja työvuorossasi on aina tukena jakelupäivystäjä, joka auttaa ongelman tullen.

Muut tiedot
Jakajan työ sopii monenlaiseen elämätilanteeseen tai lisätyöksi esim. muun osa-aikatyön rinnalle. Töitä voit tehdä 2-6 päivää viikossa, voit itse määritellä käytettävyyttäsi. Tehtävän palkkaus muodostuu pohjapalkasta, jaettavien yksiköiden määrästä sekä yölisästä, josta kokonaispalkkaukseksi muodostuu noin 12-13€/h. Lisäksi maksetaan verottajan ohjeistuksen mukainen kilometrikorvaus oman auton käytöstä.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Kesto
sovitut vuorot

Lisätietoja
Tomi Käyhkö, lahti.vmp@eezy.fi, (03) 873 200

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 27.10.2020 mennessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1389620
  • Tehtäväalue: Media/viestintä, Muu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuaika päättyy: 27.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Tomi Käyhkö (lahti.vmp (a) eezy.fi)
  • Puhelin: (03) 873 200
  • Sijainti: Lahti, Nastola