(Poistunut julkaisusta)

Varhaisjakajia Heinolaan, Nastolaan ja Lahteen
Jakelusepät Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020

Jakelusepät Oy

Toimenkuva
Etsimme Jakelusepät Oy:lle (entinen Esa-Jakelu) keikkaluonteisia varhaisjakajia Heinolan, Nastolan ja Lahden alueelle. Varhaisjakajat työskentelevät yleensä muutaman yönä viikossa 3-5 tuntia yössä ja työaika on alueesta riippuen kello yhden ja kuuden välillä. Reitit lähtevät pääosin sisätiloista eli jakelusoluista. Jakajien työvälineinä käytetään älypuhelimia tai tabletteja, joissa näytetään osoitteet ja jaettavat tuotteet reiteittäin jakojärjestyksessä. Jakajat ovat usein todenneet, että työn parhaita puolia ovat työskentelyn itsenäisyys ja sen tarjoama palkallinen hyötyliikunta. Kun muut vasta heräävät, niin lehdenjakaja lopettelee jo työpäiväänsä, joten päivät jäävät vapaiksi.

Odotamme sinulta
Jos olet täysi-ikäinen, reipasotteinen sekä oma-aloitteinen aamujen sankari ja sinulla on oma auto käytettävissä, voimme tarjota sinulle erilaisia työkokonaisuuksia varhaisjakelussa.

Koulutus ja työkokemus
Työtehtävä ei vaadi pohjakoulutusta tai työkokemusta, tehtäviin saat laajan perehdytyksen ja työvuorossasi on aina tukena jakelupäivystäjä, joka auttaa ongelman tullen.

Muut tiedot
Jakajan työ sopii monenlaiseen elämätilanteeseen tai lisätyöksi esim. muun osa-aikatyön rinnalle. Töitä voit tehdä 2-6 päivää viikossa, voit itse määritellä käytettävyyttäsi. Tehtävän palkkaus muodostuu pohjapalkasta, jaettavien yksiköiden määrästä sekä yölisästä, josta kokonaispalkkaukseksi muodostuu noin 12-13€/h. Lisäksi maksetaan verottajan ohjeistuksen mukainen kilometrikorvaus oman auton käytöstä.

Kesto
sovitut vuorot

Lisätietoja
Bettina Koivuniemi, lahti.vmp@eezy.fi, (03) 873 200

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.08.2020 mennessä.