(Poistunut julkaisusta)

Varhaisjakaja, Uudenkaupungin alue
Lounais-Suomen Tietojakelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2020

Lounais-Suomen Tietojakelun varhaisjakelussa on tarjolla työtä, joka jättää päivät vapaaksi opiskelulle, harrastuksille tai elämästä nauttimiselle.

Jakajana työskentelet 3-4 tuntia yössä ja työaikasi sijoittuu aamuyölle klo 2-6 väliselle ajalle. Uudenkaupungin jakelutyössä kulkuvälineenä on joko työnantajan polkupyörä, työntekijän oma auto tai työnantajan auto. Uudenkaupungin ulkopuolella eli Vehmaalla, Laitilassa, Mynämäessä, Kustavissa ja Taivassalossa vaatimuksena on aina ajokortti ja osalla reiteistä myös oma auto. Oman auton käytöstä maksamme kilometrikorvauksen 0,46 e/km.

Käytössämme on tuntipalkka, joka määräytyy Teollisuusliiton ja Medialiiton välisen jakelua koskevan työehtosopimuksen mukaan. Uuden jakajan keskimääräinen tuntiansio on noin 11 e/t. Työsuhteen aluksi saat palkallisen koulutuksen päivällä sekä opastuksen omille reiteillesi yöllä.

Kaikkien työnhakijoiden tulee olla täysi-ikäisiä. Työssä menestyminen edellyttää kohtuullista fyysistä kuntoa, huolellista ja vastuullista otetta työhön sekä sopeutumista yötyöhön.