(Poistunut julkaisusta)

Varavastaava tapahtumataloon
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Haemme salin vuoropäällikköä vilkkaan tapahtumatalon ravintolaan ainakin loppuvuoden ajaksi. Ravintola palvelee monipuolista asiakaskuntaa aamusta yöhön muuntuen aamiaispaikasta bisnestreffien- ja illan kohtaamispaikaksi. Ravintola on auki viikon jokaisena päivänä.

Ravintolassa kaikki tehdään kastikkeita ja liemiä myöten itse. Puuhiiligrilli pidetään kuumana ja pizzat valmistetaan omin käsin alusta loppuun saakka. Ravintolan toimintaa inspiroivat vuodenaikojen vaihtelu, käsityöläisyys sekä herkullisuus.

Vuodenaikojen vaihtelut näkyvät ravintolassa sesonginmukaisina raaka-aineina. Keittiössä kasvikset ovatkin isossa roolissa. Lounaalla on esimerkiksi aina tarjolla kasvispääruoka. Yhdessä syöminen on mukavaa ja siksi illallisella tarjolla on jaettaviin annoksiin perustuva sharing-menu – sharing is caring!

Nopeatempoinen ravintolaympäristö edellyttää työntekijöiltämme kykyä työskennellä paineen alla. Valitsemme tehtävään sinut, jolla on taustallasi vankka kokemus ravintola-alasta ja vuoropäällikön tehtävästä. A la Carte -ravintolat, baarityöskentely ja viinit ovat tulleet sinulle kokemuksen myötä tutuiksi ja työskentelet asiakkaiden parissa ammattitaidolla ja asiantuntemuksella. Palvelet kansainvälistä asiakaskuntaa suomen lisäksi myös englannin kielellä.

Takaat tiimisi loistavan työskentelyn ja esimiehenä sinulla on kyky kannustaa työkaverisi parhaan ravintolakokemuksen tarjoamiseen. Sinulla on erinomaiset organisointitaidot ja kannat ylpeänä vastuun tasokkaasta palvelusta ja asiakkaiden viihtymisestä.

Kyseessä on määräaikainen työ, joka alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuu ainakin vuoden loppuun asti. Työt sijoittuvat vaihtelevasti viikon jokaiselle päivälle ja tunteja on tarjolla keskimäärin 90 h / 3 viikkoa. Tässä työssä on hyvä mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen! Kilpailukykyinen palkka neuvotellaan osaamisesi mukaan.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Edellytykset työnsaannille:

  • Anniskelupassi
  • Hygieniapassi
  • Negatiivinen salmonellatodistus