(Poistunut julkaisusta)

Varatuomari/asianajaja, Asianajotoimisto Klingendahl Oy (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2019

Asianajotoimisto Klingendahl Oy on laadukas ja perinteikäs, pääasiassa liikejuridiikan palveluihin keskittynyt asiantuntijaorganisaatio Pirkanmaalta. Ammattitaitoinen henkilöstö palvelee yrityksiä useilla eri oikeudenaloilla. Palveluiden pääpaino on sopimus- ja työoikeudessa sekä riidanratkaisussa. Yritys tarjoaa asiakkailleen nopean ja joustavan palvelun - juridiikka ei ole heille pääasia, vaan väline asiakkaiden tavoitteiden saavuttamiseksi. Lue lisää osoitteessa www.klingendahl.com.

Etsimme nyt Asianajotoimisto Klingendahlin osaavaan joukkoon

VARATUOMARIA/ASIANAJAJAA

hoitamaan monipuolisesti eri oikeudenalojen toimeksiantoja.

Toivomme valittavalta henkilöltä tehtävään soveltuvaa koulutusta (OTM) sekä oikeudellisten kokonaisuuksien hallintaa. Voit olla juuri auskultoinut tai jo vankan kokemuksen omaava asianajaja - työnkuva tarkentuu osaamisesi pohjalta. Arvostamme erityisesti liikejuridista osaamista, tilannetajua vaihtelevissa tilanteissa, itsenäistä ja ahkeraa asennetta työntekoa kohtaan sekä monipuolista kielitaitoa. 

Asianajotoimisto Klingendahl muuttaa vuodenvaihteessa uusiin, moderneihin ja upeisiin toimitiloihin Technopolis Asemakeskukseen, joten viihtyvyytesi on puitteiden ja sijainnin puolesta taattu. Tarjoamme lisäksi ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoaan monipuolisesti eri oikeudenaloilla, laajan ammattitaidon omaavan henkilöstön päivittäisen tuen sekä täydet edellytykset menestyä lakimiehenä. 

Työ on kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus on neuvoteltavissa aikaisempi kokemuksesi huomioiden. 

Mikäli kiinnostuit tästä uramahdollisuudesta, lähetä meille hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera 10.1.2020 mennessä alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnissa avustava Alen Consulting Oy:n toimitusjohtaja Nina Koskinen, p. 050 555 0392.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=306 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä.
Lue lisää: www.alenconsulting.fi.