(Poistunut julkaisusta)

VARATOIMITUSJOHTAJA
9Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Siirtyessämme kasvustrategian seuraavaan vaiheeseen etsimme kansainvälisen liiketoiminnan johtajaa.

Tehtäväsi on vastata 9Solutionsin operatiivisesta johtamisesta, uusien liiketoimintamallien kehittämisestä ja toimintojen laajentamisesta kansainvälisille markkinoille. Viennin organisointi, kohdemarkkinastrategiat sekä kansainvälisten asiakkuuksien ja strategisten kumppanuuksien kehittäminen ovat vastuullasi. Toimit maaorganisaatioiden vetäjien esimiehenä, yrityksen johtoryhmän jäsenenä ja yhtiön edustajana erilaisissa sidosryhmissä. Raportoit toimitusjohtajalle.

Etsimme sinua, jolla on kokemusta ja erinomaisia näyttöjä kansainvälisen liiketoiminnan vastuullisista johtotehtävistä. Menestymistäsi edesauttaa soveltuva  akateeminen loppututkinto ja kokemuksesi kasvuyhtiön johtamisesta. Sinulla on kyky yhdistää kannustava henkilöstöjohtaminen liiketaloudellisiin tavoitteisiin sekä tunnistaa ja arvioida tulevaisuuden toiminnan painopistealueita, luoda uusia liiketoimintamalleja ja strategisia suhteita. Rakennat suhteita pitkäjänteisesti ja keskustelet sujuvasti organisaatioiden eri tasoilla ja tilanteissa. Tuot näkemyksiäsi kokonaisvaltaiseen strategiseen suunnitteluun, mutta samalla sinulla on vahva tahto operatiiviseen johtamiseen päivittäisessä arjessa. Toimialataustasi voi olla erilaisten teknologioiden, tuote- tai palveluliiketoiminnan parista. Julkisen sektorin tuntemus edesauttaa asiakasymmärrystäsi. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin, muu kielitaito on ehdoton etusi. Tehtäväsi sijaitsee Vantaan toimipisteessämme.

Tarjoamme Sinulle  vastuullisen tehtävän osana tiivistä ja rentoa porukkaa. Pääset rakentamaan suomalaisen teknologiayhtiön kasvua kokonaisvaltaisesti ja viemään markkinajohtajan laadukkaita terveydenhuollon turvallisuus- ja viestintäratkaisuja uusille markkinoille. Toimintaamme ohjaa ajatus ”more action, less talking”. Teemmekin asioita toimialalle poikkeuksellisella tavalla ja arvostamme asiakkaiden näkemyksiä aidosti.

Innostuitko? Luottamuksellisiin tiedusteluihin Mercuri Urvalissa vastaa Johanna Massa, p. 040 144 3333 (parhaiten tavoitettavissa 10.10. klo 14.30-16 ja 15.10. klo 13-15).  Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 21.10.2018 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi