(Poistunut julkaisusta)

Varatoimitusjohtaja
Nordic Trout Ab / co MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2018

Nordic Trout Ab on merkittävin osa 2015 perustetussa Nordic Fish -konsernissa, jonka takana toimii sama yrittäjäperhe kuin kalanjalostusyritys Kalaneuvos Oy:ssä. 1970-luvun alussa Föglön kunnassa Ahvenanmaalla perustettu yritys tunnettiin aiemmin nimellä Ålands Fiskförädling (ÅFF). Nordic Trout Ab on Suomen ja Ruotsin suurin kirjolohen kasvattaja. Sen päätuotteita ovat tuore perattu kirjolohi, meritaimen ja kirjolohenmäti. Sillä on 32 tuotantolaitosta manner-Suomessa, Ahvenanmaalla ja Ruotsissa. Henkilökuntaa on noin 100 ja liikevaihto vuonna 2017 oli 52 MEUR.

Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä voimakkaasti etsimme

Varatoimitusjohtajaa

Osallistut yrityksen johtamiseen ja kehittämiseen laaja-alaisesti, suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä niin yrityksen muun johdon ja henkilökunnan kuin omistajienkin kanssa. Ulkoisia yhteistyötahoja ovat asiakkaat ja eri viranomaiset. Raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle. Tehtävän sijaintipaikka on Föglö, mutta tehtävän hoitaminen ei edellytä paikkakunnalla asumista.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja/tai työkokemuksen kautta hankittu monipuolinen yleisjohdollinen kokemus tuotannollisessa ympäristössä. Aiempi kalankasvatusalan tai muun alkutuotannon kokemus ja toimialatuntemus eivät ole välttämättömiä, mutta arvostamme niitä. Kokemus viranomaisyhteistyöstä, yhteiskuntasuhteiden hoitamisesta sekä ympäristöluvista on eduksi. Rohkeana, aktiivisena ja yhteistyökykyisenä henkilönä verkostoidut sujuvasti niin konsernin sisä- kuin ulkopuolellakin. Kommunikoit sujuvasti suomen ja ruotsin kielillä. Myös englanti on aktiivinen työkielesi.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen, haastavan ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden kasvuhakuisessa konsernissa sekä vakituisen työsuhteen menestyvässä perheyrityksessä. Pääset kehittämään ja viemään yritystämme eteenpäin yhdessä alan huippuosaajien kanssa. Kasvun ja tavoitteiden saavuttamisen myötä sinulle avautuu myös uusia uramahdollisuuksia.

Tartu haasteeseen ja tule menestymään kanssamme!

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Harri Viitanen, puh. 040 719 9411. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si osoitteessa uratori.mps.fi 30.9.2018 mennessä.

www.nordictrout.com
www.kalaneuvos.fi