(Poistunut julkaisusta)

Varatoimitusjohtaja, Jormet Oy
Jormet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Haemme Jormet Oy:lle varatoimitusjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen Joroiseen.

Varatoimitusjohtajana päätehtäväsi on johtaa tuotantoa ja hankintatointa sekä vastata tuotannon, laadun ja johtamisen kehittämisestä. Toimit esimiehenä n. 50 hengen organisaatiolle. Tavoitteesi on kehittää tuottavuutta ja luoda/jalkauttaa uusi johtamistapa, joka osallistuttaa ja sitouttaa henkilöstöä entistä paremmin.

Toimit tiiviissä yhteistyössä toimitusjohtajan ja henkilöstön kanssa matalassa organisaatiossa, jossa tavoite on yhteinen ja selkeä kaikille. Varatoimitusjohtaja kuuluu johtoryhmään.

Haemme henkilöjohtajaa, jolla

  • on vahva kokemus esimiestyöstä ja kokemusta sen kehittämisestä (esim. verstautuminen/tiimiyttäminen)
  • on kokemusta mielellään konepajateollisuudesta
  • on kirkkaana mielessä se, että onnistuminen on kiinni henkilöstöstä.

Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa teknistä ja/tai kaupallista koulutusta sekä kokemusta tuotannon vetämisestä/johtamisesta. Olet tavoitteellinen sparrailija, joka on tottunut saamaan aikaan tuloksia ja tarvittaessa muutoksia. Sinulla on vahva käsitys tekijöistä tuloksen takana ja tulet hyvin toimeen suomen kielen lisäksi englannin kielellä.

Jormetin varatoimitusjohtaja johtaa joukkoja edestä kohti vahvaa tulevaisuutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Baronan aluepäällikkö Timo Vainikainen (+358 500 378 580) ja Barona Engineering’in rekrytointipäällikkö Kristiina Vormala (040 837 4019).