(Poistunut julkaisusta)

Varastovastaava
HauCon Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2018

Etsimme varastovastaavaa Espoon Kauklahden konttorillemme

HauCon Finland Oy kasvaa voimakkaasti. Olemme osa pohjoismaiden johtavaa betonirakentamisen erikoistuotteita myyvää HauCon-ryhmää. 1988 perustettu HauCon-ryhmä työllistää jo n.100 henkilöä eri maissa ja Suomessa olemme toimineet vuodelta 2012. Tarjoamme betonirakentamiseen kattavan valikoiman alan parhaita tuotemerkkejä sekä omaa tuotantoa kilpailukykyisin ehdoin. HauConin toimisto sijaitsee Espoon Kauklahdessa ja toiminta-alueena on koko Suomi.

Haucon tarvitsee varastonhoitajaa hoitamaan Espoon varastoaan.

Tehtäväsi:

Hoidat kokonaisuutena rakennustarvikevaraston logistiikan, johon kuuluu mm. lähetysten toimittaminen/vastaanotto sekä varastokirjanpidon hallinta. Palvelet noutoasiakkaita ja käyt välillä myös työmailla viemässä tilauksia ja tapaamassa asiakkaita ja palvelet asiakkaita mahdollisimman joustavasti.

Odotamme sinulta:

Kokemusta varaston hoitamisesta ja varastokirjanpidon ylläpitämisestä. Mielellään rakennusalan koulutusta ja ymmärrystä alasta. Hyvää fyysistä kuntoa ja mielenkiintoa rakennusalaan. Trukkikortti on välttämätätön, pikku E on etu. Englannin ja/tai ruotsin kielen taito on etu.

Tarjoamme sinulle:

Vakituisen ja siistin sisätyön lisäksi mukavan työilmapiirin kasvavassa organisaatiossa mielenkiintoisten työtehtävien parissa.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi Source D3 Finland Oy:n rekrytointikonsultti Mona-Maria Ilolalle mona-maria.ilola@decennium3.fi ma 14.1 mennessä. Lisätietoja voit kysellä meilitse tai soittaa Mona-Marian numeroon 044 383 3333. Tuotteista sekä yrityksestä löydät lisää tietoa www.haucon.fi
 

Rakennusala. Myynti, varastotyö, kehitystyö, rakennusalan myyntityö, rakennusalan neuvonta ja palvelu