(Poistunut julkaisusta)

Varastovastaava
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018
Toimenkuva
Metalliteollisuudessa toimiva asiakasyrityksemme hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen varastovastaavaa. Työtehtäviin kuuluvat lähetteiden teko, tuotteiden pakkaamiseen osallistuminen, kuljetusten tilaus ja laadunvarmistus piirustusten mukaan. Nämä lähettämiseen liittyvät tehtävät kuuluvat päivittäiseen työrutiiniin. Mahdollisesti pääset tekemään myös alihankintatilauksia.
Odotamme sinulta
Tehtävässä onnistumisessa on eduksesi kokemus varastotehtävistä. Hyvät tietotekniset taidot ovat välttämättömät sekä teknisten kuvien ymmärtäminen vähintään perustasolla. Tiettyä koulutuspohjaa ei vaadita, mutta tekninen koulutus on eduksesi. Työpäivään kuuluu fyysistä työtä, joten olethan hyvässä kunnossa.
Muut tiedot
Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kyseessä on vakituinen työsuhde. Yritys tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen ja mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin. Oma auto on välttämätön yrityksen sijainnin vuoksi.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus sivuillamme www.vmp.fi ja klikkaamalla haettavaa tehtävää tai lähetä hakemus ja CV sähköpostilla hanna.anttonen@vmp.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä.
Kesto
Toistaiseksi
Lisätietoja
Hanna Anttonen, Hanna.Anttonen@vmp.fi, 040 307 5604
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 28.10.2018 mennessä.