(Poistunut julkaisusta)

Varastovastaava, Turenki
Valio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Haemme Turengin tehtaalle vakituiseen työsuhteeseen varastovastaavaa.

Toimit  jälkipakkaamon sekä varaston esimiehenä ja vastaat yhdessä tuotantopäällikön kanssa varaston henkilöstön (22 hlö), jälkipakkaus- ja lavausprosessien toiminnallisesta ohjauksesta ja kehittämisestä. Osana esimies- ja asiantuntijaorganisaatiota varastovastaava toimii esimerkkinä muille ja on tärkeässä asemassa tehtaan kehittämisessä.
 
Tehtäviisi kuuluvat mm.
• toimiminen valmentavana esimiehenä alueesi työntekijöille
• huolehtiminen työn edellytyksistä, kuten resursseista ja asianmukaisista työtavoista sekä päivittäistoiminnan kehittämisestä
• aktiivinen ote tuotteiden pakkaukseen, laatuun sekä työturvallisuuteen liittyvissä asioissa

Tehtävässä edellytämme
• valmentavaa otetta ihmisten johtamiseen, ja kykyä viedä muutoksia läpi
• tehtävään soveltuvaa koulutusta
• työturvallisuusosaamista
• liiketaloudellista ymmärrystä
• suomen ja englannin kielitaitoa

Valiolla uskomme, että yhdessä voimme tehdä työelämästä paremman! Tapamme toimia perustuu Valion arvoihin, jotka ovat: asiakaskeskeisyys, vastuullisuus, uudistuminen sekä yhteistyö. Kun aloitat meillä, saat perehdytyksen työtehtäviisi, jossa sinua tukevat esimies ja kollegasi. Saat myös käyttöösi suuren ja maineikkaan suomalaisen elintarvikeyrityksen edut.

Tarjoamme haastavan ja itsenäisen työtehtävän, jota pystyt kehittymään oman ammattitaitosi mukaan.

Lisätietoja: Tuotantopäällikkö Timo Saarenpää kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä. Voit soitella hakuaikana klo 11-12 /puh.050-3840039. 

Hakemukset palkkatoivomuksineen sekä CV:n pyydämme lähettämään 18.8.2019 mennessä hakulinkin kautta. 

   

Valio Oy Turengin tehdas toimii Janakkalassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tehtaassa valmistetaan iskukuumennettuja sekä korkeapastöroituja maitovalmisteita, lastenruokia sekä juomia. Tuotevalikoimaan kuuluu noin 100 nimikettä ja niitä valmistetaan noin 36 miljoonaa litraa vuodessa. Lisätietoa Valiosta: www.valio.fi