(Poistunut julkaisusta)

Varastovastaava Pitäjänmäelle
Fonum Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2019

Jos vastauksesi on kyllä, kannattaa laittaa hakemusta tulille! Haemme Pitäjänmäen varastoon varastovastaavaa pyörittämään varaston operatiivista toimintaa. Työssäsi toimit kannustavana esimiehenä ja kykenet omalla esimerkilläsi kehittämään ja tukemaan tiimiäsi kohti yhteisiä tavoitteita. Olet aktiivisesti mukana päivittäisessä varastotyöskentelyssä ja kiinnostunut parhaiden ratkaisujen löytymisestä Fonumille ja asiakkaillemme. Varastovastaavana vastaat varastotyöntekijöiden työn päivittäisestä johtamisesta ja varaston toiminnalle asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta. Työskentelet yhteistyössä tiimisi, kollegoidesi sekä yhteistyökumppanien kanssa. Varastovastaavan työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 8 ja 16:00 välillä ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.


Pääasialliset työtehtäväsi:

  • Johdat varaston päivittäistä työtä 
  • Vastaat inventaarioiden tekemisestä ja aikatauluttamisesta sekä keskusvarastolla että myymälöissä. 
  • Varastovastaava on varaston työhön osallistuva esimies ja täten työhön kuuluvat normaalit varaston työt, mutta myös varaston toiminnan kehittäminen ja suunnittelu. (mm. lomat, sesongit jne.)
  • Olet varaston ensisijainen kontakti myymälöiden suuntaan
  • Lähiesimiehesi on logistiikkapäällikköMITÄ ODOTAMME SINULTA?

Tartut rohkeasti uusiin haasteisiin etkä hätkähdä muuttuvien tilanteiden edessä. Ihmisten parissa työskentely ja sisäisten sekä ulkoisten kumppanien kanssa työskentely ovat sinulle luontaisia. Olet tottunut työskentelemään joustavasti ja määrätietoisesti nopeatempoisessa työympäristössä ja viet asiat loppuun asti. Odotamme sinulta kykyä hoitaa useita asioista samanaikaisesti.


Arvostamme näitä asioita:

  • Sinulla on vähintään 2 vuotta varaston työkokokemusta
  • Olet toiminut jo jonkin aikaa esimiestehtävissä
  • Sinulla on varaston / logistiikan ammattitutkinto tai työkokemuksen kautta hankitut vastaavat tiedot
  • Kokemusta SAP:sta


MITÄ ME TARJOAMME SINULLE?


Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osa kasvuamme. Työssäsi pääset osallistumaan koko ketjun toiminnan kehittämiseen sekä kehittymään itse eri osa-alueilla. Tarjoamme dynaamisen ja rennon työilmapiirin sekä haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkentän. Meillä on laaja ja osaava työyhteisö eri puolilla Suomea, joka yhdessä haluaa hoitaa työt hyvin ja hyvässä hengessä. Mikäli jaat kanssamme innostuksen ja arvostat tekemisen meininkiä - saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!


NÄIN HAET MEILLE!


Kiinnostuitko? Ole nopea ja ota askel kohti pienten meisselien maailmaa. Laita meille hakemuksesi ja CV:si vaikka heti osoitteeseen: https://fonum.fi/rekry, kuitenkin viimeistään 13.6.2019 mennessä. Käymme hakemuksia läpi aktiivisesti jo hakuaikana ja paikka täytetään heti oikean tyypin löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa logistiikkapäällikkö Niko Reunanen, puh: 040 565 0679, niko.reunanen@fonum.fi