(Poistunut julkaisusta)

Varastovastaava, Kannustalo Oy
Kannustalo Oy/Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2018
Haemme asiakasyrityksellemme Kannustalo Oy:lle tehokasta ja yhteistyökykyistä varastovastaavaa.

Kannustalo Oy on vahva, kotimainen perheyritys. Markkinaosuudeltaan se on Suomen kolmanneksi suurin talotehdas. Kannustalo on tunnettu, hyvämaineinen ja laadukas brändi, jota pidetään asumisen suunnannäyttäjänä. Kokemusta Kotien tekemisestä ja unelmien toteuttamisesta on jo lähes neljä vuosikymmentä. Pitkäjänteinen ja tinkimätön työ on nostanut yrityksen moninkertaiseksi asuntomessuvoittajaksi ja RTS-tutkimusten kestomenestyjäksi. Kannustalo Oy:n tehtaat ovat Kannuksessa ja Oravaisissa.

Varastovastaavan tehtävissä tulet huolehtimaan itsenäisesti yrityksen lisätilauksien hoitamisista sekä tavaroiden toimittamisesta työpisteille. Pidät myös huolen varaston logiikasta ja järjestyksestä. Edellytämme hakijoilta hyviä organisointitaitoja sekä kykyä niin itsenäiseen kuin tiimityöskentelyynkin. Eduksi katsomme suomen ja ruotsin kielen osaamisen.

Työ alkaa helmikuun aikana sopimuksen mukaan jatkuen elokuun loppuun saakka, mahdollisesti myös vuodenvaihteeseen asti. Kyseessä on määräaikainen työsuhde.

Kiinnostuitko? Oletko juuri sinä etsimämme varastovastaava? Jätä hakemus jo nyt!

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Go Onin toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Seinäjoki, Tampere, Turku, Uusimaa ja Ylivieska.