(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä/Viljankäsittelijöitä Suomen Viljava Oy
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018Työn kuvaus:
  Etsimme asiakkaallemme Suomen Viljavalle Turengin ja Hämeenlinnan varastoille viljankäsittelijöitä määräaikaisiin sesonkiluontoisiin tehtäviin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuvat alustavasti syyskuun loppuun.
  
Toivomme hakijoilta:
• aiempaa kokemusta varastotyöstä,
• joustavuutta ja valmiutta vuorotyöhön,
• reipasta otetta tekemiseen ja aurinkoista asennetta asiakaspalveluun,
• hyvää fyysistä kuntoa ja valmiutta työskennellä myös korkealla sekä
• mahdollisesti osaamista kunnossapidosta ja metallitöistä.
 
Arvostamme lisäksi tuntemusta maataloudesta ja viljoista. Allergisuus viljalle tai pölylle on työtä rajoittava tekijä. Tehtävä edellyttää voimassa olevaa ajokorttia ja matkustusvalmiutta tarvittaessa.
 
Tehtävät pitävät sisällään viljan vastaanottoa, varastointia ja asiakaspalvelua. Viljanäytteiden analyysien tekemistä sekä monipuolisia kunnossapidollisia ja puhdistukseen liittyviä tehtäviä.
  
Tarjoamme sinulle:
Vaihtelevia ja monipuolisia työtehtäviä viljan käsittelyyn ja varastointiin erikoistuneessa, alan Suomen johtavassa yrityksessä.

  
Toimeksianto toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Pietari Salmi p. 040 820 4007, pietari.salmi@adecco.fi . Hae tehtävää  heti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jätä hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat  tai lähettämällä ansioluettelosi ja hakukirjeesi sähköpostiosoitteeseen adecco.kotka@adecco.fi  otsikolla "Viljankäsittelijä".

Asiakkaan tehtävänimike:  Viljankäsittelijä


Sijainti:  HÄMEENLINNA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Pietari Salmi


Toimipaikka:  Kotka