(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

 

Tokmannin varastolla Mäntsälässä on nyt kesätöiden lisäksi vakituisia töitä tarjolla, sillä maailman paras ostaja on tehnyt hyvää työtä ja ostanut varaston täyteen tavaraa. Toivomme, että juuri sinä haluat auttaa meitä tavaroiden toimittamisessa myymälöihin!

Haemme hyvällä asenteella varustettuja ja aktiivisia varastotyöntekijöitä työskentelemään varastollamme. Meillä on runsaasti töitä tarjolla, ja haemmekin kesätyöntekijöiden lisäksi työntekijöitä myös toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Varastotyössä pääset ääniohjauksen avulla keräämään tuotteita myymäläkohtaisesti erilaisia trukkeja apuna käyttäen. Oheisessa videossa työntekijämme Irene kertoo tyypillisestä työpäivästä varastolla:

https://www.youtube.com/watch?v=8qRCVoSDZOY&feature=youtu.be


Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka tavoitteena on varmistaa, että nuorille on tarjolla laadukkaita kesätyöpaikkoja ja työnantajille osaavaa työvoimaa myös tulevaisuudessa.


Mitä odotamme?

 • Kiinnostusta varastotyötä kohtaan ja vähintään 18 vuoden ikää
 • Myönteistä ja joustavaa asennetta
 • Tarkkuutta, ahkeruutta ja oma-aloitteisuutta
 • Kykyä viedä asiat loppuun ja pitää varasto omalta osaltaan siistinä
 • Halua olla mukava työkaveri
 • Tyydyttävää suomen kielen taitoa
 • Mahdollisuutta työskennellä kahdessa vuorossa ja satunnaisesti myös lauantaisin
 • Valmiutta työskennellä yhteisen tavoitteen eteen koko kesän esimerkiksi huhti-toukokuusta alkaen 30.8.2021 saakka tai toistaiseksi jatkuvassa työsuhteessa, joka alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Myös hyvä fyysinen kunto on tarpeen, sillä yksi kerätty rullakko painaa noin 100-150 kg ja keräilijä kerää keskimäärin 30-35 rullakollista päivässä.

Tarjoamme jokaiselle työntekijällemme kattavan perehdytyksen tehtäviin. Logistiikka-alan koulutus tai aikaisempi työkokemus logistiikka-alan töistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön.


Mitä tarjoamme?

 • Mukavat työkaverit
 • Modernit ja viihtyisät tilat ja siistin työympäristön
 • Kattavan perehdytyksen työtehtävään
 • Palkkauksen, johon voit itse vaikuttaa
 • Hyvät henkilöstöedut

 

Lisätiedot ja hakuohje

Työ on 2-vuorotyötä, ja työtä tehdään pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin vuoroviikoin aamuvuorossa klo: 6-14 ja iltavuorossa 14-22. Satunnaisesti työpäiviä voi olla myös lauantaisin. Työt alkavat kesätyössä sopimuksen mukaan huhti-toukokuun aikana 2021 ja toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Työpaikat sijaitsevat Mäntsälässä Tokmannin hallinto- ja logistiikkakeskuksessa vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä kehä III:lta Lahden moottoritien varrella. Osoitteemme on Isolammintie 1, 04600 Mäntsälä. Huomioithan, että varastollemme ei pääse kaikkiin työvuoroihin julkisilla kulkuneuvoilla.

Hae kesätyötä tai toistaiseksi voimassa olevaa työsuhdetta sähköisellä hakulomakkeella viimeistään 16.2.2021.

Käymme hakemuksia läpi hakemusten saapumisen mukaan ja olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä hakuajan päätyttyä. Mikäli mieleen tulee kysymyksiä kesätyöhön tai hakuun liittyen, olethan rohkeasti yhteydessä sähköpostitse rekrytointi@tokmanni.fi.

Meillä työskentelet turvallisesti myös korona-aikana.

Nähdään Tokmannilla!