(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Etsimme asiakkaallemme varastotyöntekijöitä erilaisiin varaston tehtäviin Hämeenlinnan alueelle. varastot sijaitsevat pääasiassa Moreenin alueella, mutta osa muualla Hämeenlinnassa. Työ on kokoaikaista kaksivuorotyötä tai päivätyötä ja sitä tehdään maanantaista perjantaihin. Haemme henkilöitä sekä pitkäaikaisiin paikkoihin, mutta myös lyhyempiin keikkahommiin. Työ sisältää monipuolisesti erilaisia varaston tehtäviä, kuten esim. keräilyä, kontinpurkua ja myös muita varastoon liittyviä työtehtäviä.

Katsomme eduksi aiemman kokemuksen sekä trukinkäytön, mutta asenne on tärkein, perehdytämme sinut tehtävään. Olet kuitenkin täysi-ikäinen, motivoitunut ja tarkka työntekijä. Arvostamme reipasta asennetta, ja pitkäjänteistä otetta työelämään.

Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön sekä tiimin.

Työt alkavat sopimuksen ja tehtävänkuvan mukaan. Hae paikkaa heti, sillä käsittelemme hakemuksia hakuaikana ja täytämme paikkoja heti oikeiden henkilöiden löydyttyä. Laita hakemukseesi etsitkö pääsääntöisesti lyhytaikaista, kokoaikaista vai osa-aikaista keikkahommaa.

Hae paikkaa ja lähetä ansioluettelosi www.sihti.fi sivujen kautta!

Tsemppiä työnhakuun!