(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020

Etsimme logistiikka-alan asiakkaallemme reippaita varastotyöntekijöitä pakettien käsittelyyn aamu- sekä iltavuoroihin. Työpaikka sijaitsee Turussa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kokemusta logistiikka-alalta ei tarvitse olla ennestään. Työ on osa-aikaista, ja vuoroja on 1-3 viikossa.

Toivomme sinulta ripeää ja omatoimista työotetta ja valmiutta fyysisesti raskaaseen työhön, sillä työ sisältää raskaidenkin pakettien käsittelyä ja siirtelyä (maksimissaan 35 kiloa). Työvuorot sijoittuvat arkipäiviin: aamuisin klo 7 alkaen ja iltaisin klo 20.00 alkaen. Trukinajotaitoa ei vaadita, mutta siitä on ehdottomasti etua.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden lisätienesteihin mukavassa ja energisessä porukassa arvostetulla logistiikka-alan toimijalla. Työ saattaa avata väylän muihinkin työtehtäviin yrityksen sisällä. Työvuorot voidaan sopia omien valmiuksiesi mukaan, joten liitäthän hakemukseesi tiedon työvuorovalmiuksistasi.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelut tehtävään aloitetaan saman tien, joten haethan paikkaa pikaisesti, viimeistään 30.11.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Maarit Jolla, puh. 040 657 5527, maarit.jolla@adecco.fi.