(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020

Bama Fresh Cuts valmistaa valmiiksi paloiteltuja, huuhdeltuja salaatteja kahdessa modernissa tehtaassa Pohjoismaissa: toinen sijaitsee Espoossa ja toinen Helsingborgissa, Ruotsissa. Tuotamme yhteensä noin 40 000 000 salaattipussia vuodessa. Hankimme raaka-aineet tarkkaan valikoiduilta viljelijöiltä, jotka täyttävät korkeat laatuvaatimuksemme.

Etsimme nyt asiakkaallemme Bama Fresh Cuts Oy:lle reipasta varastotyöntekijää Espooseen. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työsuhde on alkuun 6 kk määräaikaisuus. On kuitenkin hyvin mahdollista, että työsuhde jatkuu tämän jälkeenkin, joten etsimme pitkäaikaisia tekijöitä. Työ on kokoaikaista kaksivuorotyötä, yleensä maanantaista perjantaihin, mutta toisinaan saattaa olla myös lauantaisin työvuoroja. Työajat arkisin ovat klo 6-23 välillä, 37,5h/vko.

Varastotyöntekijän tehtäviin kuuluvat valmistuote- ja raaka-ainekeräilyt, johon sisältyy paljon nostelua ja lavojen siirtoa pumppukärryillä. Myöhemmin työ saattaa laajentua myös tuotantotehtäviin. Varastotyöskentely tapahtuu viileässä, jotta tuotteet ja hygieniataso säilyisivät hyvänä. Työhön perehdytetään kunnolla.

Työssä pärjätäksesi, sinulla tulee olla hyvä fyysinen kunto ja aikaisempi keräilykokemus katsotaan eduksi. Työntekijänä olet motivoinut ja halukas oppia uutta. Puhut sujuvasti suomea ja tiedät englanninkielen perusteet. Työssä käytetään myös koneita, joten perus ATK-taidot tulee olla hallussa. Elintarvikeala edellyttää hygeniapassia ja salmonella todistusta, mutta nämä ehtii suorittaa mennen töiden aloittamista mikäli niitä ei ole valmiiksi.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivien henkilön löydyttyä. Toimi siis nopeasti ja lähetä hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Elvi Koistinen, sähköpostitse elvi.koistinen@adecco.fi tai numerosta 040 614 7742.