(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä
Transval Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2020

Varastotyöntekijöitä Vaasaan

Etsimme asiakkaillemme reippaita ja oma-aloitteisia työntekijöitä monipuolisiin logistiikka- ja varastoalan tehtäviin. Toimipisteestä riippuen työtehtäviin kuuluu muun muassa hyllyttämistä, keräilyä, trukilla ajoa sekä muita varaston ylläpitoon liittyviä tehtäviä. 

Katsomme eduksi aiemman kokemuksen vastaavanlaisesta työstä sekä trukilla ajamisesta. Kaikki työtehtävät eivät kuitenkaan vaadi aiempaa logistiikka- tai varastoalan alan kokemusta, vaan työssä onnistuaksesi tärkeintä on hyvä asenne työntekoon sekä halu oppia uutta. 

Työt alkavat syksyllä syys-lokakuussa, mutta mahdollisia aikaisempia aloitusajankohtia on jo kesän aikana. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta sinulla on mahdollisuus työllistyä myös pitkäaikaisesti. Töitä tehdään kahdessa vuorolla klo 06-22 välisenä aikana. Etsimme sekä osa- että kokoaikaisia työntekijöitä.

Kerrothan hakemuksessasi tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä siitä, mille ajalle etsit töitä. 

 

Parhaimmat edellytykset tehtävässä menestymiseen antaa:

  • Hyvät vuorovaikutustaidot
  • Riittävä kunto fyysiseen työhön
  • Hyvä suomen kielen taito
  • Tarkka työote
  • #asenneratkaisee

 

Haku päättyy sunnuntaina 16.8.2020. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Paikkaa pääset hakemaan Hae tätä paikkaa -linkin kautta. Emme huomioi sähköpostin kautta jätettyjä hakemuksia.

 

Hanna-Sofia Kytölä

Rekrytointikoordinaattori

hanna-sofia.kytola@transval.fi


Sähköposti: hanna-sofia.kytola@transval.fi Sijainti: Vaasa