(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.5.2020

Tokmannin varastolla Mäntsälässä on nyt mukavaa työtä tarjolla, sillä maailman paras ostaja on tehnyt hyvää työtä ja ostanut varaston täyteen tavaraa. Toivomme, että juuri sinä haluat auttaa meitä tavaroiden toimittamisessa myymälöihin! Haemme hyvällä asenteella varustettuja ja aktiivisia työntekijöitä ensisijaisesti määräaikaiseen työsuhteeseen.


Varastotyöntekijänä pääset ääniohjauksen avulla keräämään tuotteita myymäläkohtaisesti erilaisia trukkeja apuna käyttäen. Oheisessa videossa työntekijämme Irene kertoo tyypillisestä työpäivästä varastolla: https://youtu.be/xsthyqmEBPE


Mitä odotamme?


Odotamme sinulta kiinnostusta varastotyötä kohtaan sekä tarkkaa ja ahkeraa otetta työhön. Olet oma-aloitteinen, tykkäät itsenäisestä työskentelystä ja viet aloittamasi tehtävät loppuun saakka. Suhtaudut myönteisesti elämään ja työhön, ja olet mukava työkaveri ja valmis työskentelemään ahkerasti yhteisen tavoitteen eteen. Työ sopii 18 vuotta täyttäneille henkilöille ja työtä tehdään kahdessa vuorossa.


Hyvä fyysinen kunto on tarpeen, sillä yksi kerätty rullakko painaa noin 100-150 kg ja keräilijä kerää keskimäärin 30-35 rullakollista päivässä.


Tarjoamme jokaiselle työntekijällemme kattavan perehdytyksen tehtäviin. Logistiikka-alan koulutus tai aikaisempi työkokemus logistiikka-alan töistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön.

Mitä tarjoamme?


  • Mukavat työkaverit
  • Modernit ja viihtyisät tilat ja siistin työympäristön
  • Kattavan perehdytyksen työtehtävään
  • Palkkauksen, johon voit itse vaikuttaa
  • Hyvät henkilöstöedut


Lisätiedot ja hakuohje

Työ on 2-vuorotyötä, ja työtä tehdään pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin vuoroviikoin, aamuvuorossa klo 6-14 ja iltavuorossa 14-22. Satunnaisesti työpäiviä voi olla myös lauantaisin. Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa 2020. Työpaikka sijaitsee Mäntsälässä Tokmannin hallinto- ja logistiikkakeskuksessa, vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä kehä III:lta Lahden moottoritien varrella. Osoitteemme on Isolammintie 1, 04600 Mäntsälä.


Hae työtä sähköisellä hakulomakkeella viimeistään 26.5.2020.


Käymme hakemuksia läpi hakemusten saapumisen mukaan ja olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä hakuajan päätyttyä. Mikäli mieleen tulee kysymyksiä varastotyöhön tai hakuun liittyen, olethan rohkeasti yhteydessä sähköpostitse rekrytointi@tokmanni.fi.


Nähdään Tokmannilla!